În această seară, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D Omer nu scapă de probleme

În această seară, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D  Omer nu scapă de probleme
În această seară, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D Omer nu scapă de probleme

Fanii serialului ”Totul pentru familia mea” vor fi martorii unor noi evenimente și situații tensionate, ce se vor desfășura în viața personajelor preferate, odată cu difuzarea unui nou episod al producției, de la ora 20:00, la Kanal D.

Momentele tensionate ce se desfășoară între Suzan și Șevval culminează cu internarea acestora în spital, pentru îngrijiri medicale. Șengül, care își dorește să fie alături de Orhan, căruia i se oferă un proiect important, după ce acesta a ajutat la salvarea unei Bănci, ce urma a fi jefuită.

În timp ce relația dintre Suzan și Yaman evoluează într-o direcție neașteptată, eforturile lui Oğulcan pentru a cuceri inima lui Elif continuă cu viteză maximă iar Șevval ia o decizie radicală cu privire la managerul Burak, care a stat întotdeauna în spatele familiei Eren.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Pe de altă parte, Oğulcan și Ömer iau atitudine împotriva lui Macit, căruia îi datorează bani, iar Ömer se va afla în fața unui mare pericol.

Nu ratați, în această seară, evenimentele dramatice ce se vor derula în noul episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, de la ora 20:00, numai la Kanal D.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Alina Sorescu, despre viața din spatele procesului de 3 ani cu fostul soț. Cum își găsește artista liniștea? „Încă nu sunt complet bine.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Momente dificile pentru Amna! Artista cere explicații după o întâmplare neașteptată: ”Sunt șocată!”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies