In aceasta seara, la “Teo Show”, Daniela Crudu vorbeste despre problemele cu care se confrunta

In aceasta seara, la “Teo Show”, Daniela Crudu vorbeste despre problemele cu care se confrunta
In aceasta seara, la “Teo Show”, Daniela Crudu vorbeste despre problemele cu care se confrunta

În cadrul editiei de astazi a Teo Show, difuzata la 23:00, la Kanal D, Daniela Crudu va povesti despre dorinta de a renunța la intervențiile cu botox și acid hialuronic.

De asemenea, tot in aceasta seara, la “Teo Show”, publicul va afla detalii despre transformarea lui CRBL și despre noile direcții pe care le-a abordat în viața sa profesională, inclusiv cele referitoare la implicarea fiicei sale în domeniul artistic.

Telespectatorii vor avea ocazia să afle povestea impresionantă a celebrei Daniela Crudu, care a devenit recent mămică și se confruntă cu diverse probleme după naștere. Filmata in timpul aplicarii unui tratament special, menit nu doar să o ajute să se relaxeze, ci și să scape de problemele cu tenul, Daniela Crudu a povestit despre o problema cu care s-a

confruntat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

             Cruduța a mărturisit că la momentul in care i-au aparut niste pete pe fata, nu a acordat inițial o mare importanță acestui aspect.

Nu dădeam așa importanță, mai ales că, atunci când am fost gravidă mi se părea că sunt atât de urâtă! Când eram cu fața aia...

așa... Mă îngrășasem. Nu dădeam atenția unor pete”,  povesteste Daniela Crudu.

Tot in editia de luni, CRBL va oferi o incursiune în viața sa după ce a luat totul de la zero. Artistul a dezvăluit că și-a schimbat direcția muzicală, adoptând muzica punk și revitalizându-și canalul de YouTube. Însă surprizele nu se opresc aici! Telespectatorii vor descoperi că fiica lui CRBL are un talent remarcabil in muzică, iar artistul a dezvăluit că aceasta este chiar mai bună decât el în ceea ce privește interpretarea.

„Am început s-o ducem la dansuri, la canto.(...) Acum a început să-și dorească. Până acum era o pasiune. Mai cântăm, mai dansăm.... Acum e mai serioasă treaba! Cântă (n.r. fiica lui) mai bine decât mine ”,  spune CRBL.

Nu ratați o ediție plină de emoție și dezvăluiri în premieră la Teo Show, astazi, începând cu ora 23:00, la Kanal D.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies