„În biserică, femeia poate să atragă bărbatul, printr-o fustă mai scurtă sau cu un decolteu.” Cum trebuie să se îmbrace femeile atunci când merg la biserică

„În biserică, femeia poate să atragă bărbatul, printr-o fustă mai scurtă sau cu un decolteu.” Cum trebuie să se îmbrace femeile atunci când merg la biserică
„În biserică, femeia poate să atragă bărbatul, printr-o fustă mai scurtă sau cu un decolteu.” Cum trebuie să se îmbrace femeile atunci când merg la biserică

Părintele Vasile Ioana a vorbit despre vestimentația pe care o femeie trebuie să o adopte atunci când vine la biserică.

Atunci când pășim într-o biserică, este foarte important să pășim atât cu trupul, cât și cu sufletul în casa lui Dumnezeu. De aceea, toată atenția și concentrarea noastră trebuie să fie îndreptată asupra celor sfinte. În acest caz, există anumiți factori de care trebuie să ținem cont înainte să ajungem la biserică și să avem parte de o pregătire temeinică în acest sens. Unul dintre acești factori este reprezentat de vestimentație.

Părintele Vasile Ioana a vorbit despre cum ar trebui să se îmbrace femeile atunci când merg la biserică

Citește și: Ce este spovedania?

Părintele Vasile Ioana a vorbit despre cum ar trebui să se îmbrace femeile atunci când merg la biserică
Părintele Vasile Ioana a vorbit despre cum ar trebui să se îmbrace femeile atunci când merg la biserică[Sursa foto: Facebook]

Femeile, atunci când merg la biserică, trebuie să adopte o ținută curată și decentă. Când pășim în biserică, trebuie să ne gândim la adevăratul scop pentru care ne aflăm acolo.

Astfel, este foarte important să fim îngrijite, dar să nu acordăm o prea mare atenție vestimentației exagerate și să nu încercăm să impresionăm.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

În cadrul unei emisiuni, părintele Vasile Ioana a vorbit despre cum ar trebui să se îmbrace femeile atunci când merg la biserică. Fustele scurte, bluzele decoltate sunt interzise atunci când pășim în lăcașul de cult.

Totodată, femeile trebuie să aibă capul acoperit atunci când intră în biserică.

 „ A venit o studentă și erau niște tineri care se rugau. A venit mai în față studenta și când s-a aplecat, nu s-a mai rugat nimeni (…) Dacă apare ceva care te atrage și te fură, nu e în regulă. În biserică, femeia poate să atragă bărbatul, printr-o fustă mai scurtă sau cu un decolteu și nu e bine.

De aceea, le recomand tuturor doamnelor și domnișoarelor care vin în biserică: acoperiți-vă, dragele mele, toate cele cunoscute ca puternice mesaje. Acoperiți capul, pentru smerenie, ca să te unești cu Dumnezeu ”, a povestit părintele Vasile Ioana.

Ce trebuie să facă femeile atunci când merg la biserică

Citește și: Care este rolul femeii în familie?

Cum trebuie să se îmbrace femeile atunci când merg la biserică
Cum trebuie să se îmbrace femeile atunci când merg la biserică[Sursa foto: freepik]

Pe lângă vestimentația pe care o adoptăm, este la fel de important și comportamentul pe care îl avem atunci când mergem la biserică. În acest caz, părintele ne recomandă să mergem la biserică cu sfială și să dăm dovadă de smerenie.

„Te prezinți în fața Lui cu emoție, cu sfială. Tu te duci acolo ca să primești iertarea păcatelor.

Smerenia ar fi atitudinea cea mai frumoasă pe care ar trebui să o aibă un creștin”, a mai spus părintele Vasile Ioana.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Care sunt treptele către fericire?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies