In cat timp se digera mancarea in stomac? Afla care este adevarul!

In cat timp se digera mancarea in stomac? Afla care este adevarul!
In cat timp se digera mancarea in stomac? Afla care este adevarul!

Iata de cat timp au nevoie alimentele pentru a fi prelucrate în stomac.

 

Apa – trece aproape deodata direct în intestin;
Sucurile de fructe si supele – 15-20 de minute;
Piureul din legume – 20-30 de minute;
Pepenele verde – 20 de minute;
Pepenele galben – 30 de minute;
Portocalele, poama, grapefruitul – 30 de minute;
Merele, prasadele, piersicele, visinele – 40 de minute;
Rosiile, salata, castravetii – 30-40
de minute;
Bostaneii, broccoli, varza, mazarea, porumbul – 45 de minute;
Morcovul, sfecla – 50 de minute;
Orezul rafinat, hrisca, faina de grau, faina de porumb, fulgii de ovaz, malaiul – 60-90 de minute;
Semintele de floarea soarelui, de bostan, de susan – 2 ore;
Migdalele, alunele, arahidele crude, nucile – 2,5-3 ore;
Laptele – 2 ore;
Chefirul –
1,4 ore;
Branza de vaci si casul – 90 de minute;
Cascavalul cu cheag tare – 4-5 ore;
Ouale – 45 de minute;
Cambula, halibutul – 30 de minute;
Somonul, pastravul, tonul, heringul – 45-60 de minute;
Carnea de pui – 1,5-2 ore;
Carnea de curcan – 2-2,2 ore;
Carnea de vita si
de oaie – 3-4 ore;
Carnea de porc – 4,5-5 ore.
Sursa

Apa – trece aproape deodata direct în intestin;

Sucurile de fructe si supele – 15-20 de minute;

Piureul din legume – 20-30 de minute;

Pepenele verde – 20 de minute;

Pepenele galben – 30 de minute;

Portocalele, poama, grapefruitul – 30 de minute;

Merele, prasadele, piersicele, visinele – 40 de minute;

Rosiile, salata, castravetii – 30-40 de minute;

Bostaneii,

broccoli, varza, mazarea, porumbul – 45 de minute;

Morcovul, sfecla – 50 de minute;

Orezul rafinat, hrisca, faina de grau, faina de porumb, fulgii de ovaz, malaiul – 60-90 de minute;

Semintele de floarea soarelui, de bostan, de susan – 2 ore;

Migdalele, alunele, arahidele crude, nucile – 2,5-3 ore;

Laptele – 2 ore;

Chefirul – 1,4 ore;

Branza de vaci si casul – 90 de minute;

Cascavalul cu cheag tare – 4-5 ore;

Ouale – 45 de minute;

Cambula, halibutul
– 30 de minute;

Somonul, pastravul, tonul, heringul – 45-60 de minute;

Carnea de pui – 1,5-2 ore;

Carnea de curcan – 2-2,2 ore;

Carnea de vita si de oaie – 3-4 ore;

Carnea de porc – 4,5-5 ore.

Sursa

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ce demersuri a început să facă Adriana Bahmuțeanu pentru copiii ei minori. „Eu nu știu ce e la mijloc, este o combinație pe care nu am înțeles-o.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Cum va arăta ediția aniversară UNTOLD 2025? Edy Chereji: „Va fi fără îndoială cea mai impresionantă de până acum”. Cât costă biletele?

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Cine este și câți ani are Gizem Sevim, care joacă rolul Leyla, în serialul Inimă rebelă! Iată la ce schimbare uluitoare de look a recurs carismatica actriță după încheierea filmărilor

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies