În ce momente nu se poate ierta Theo Rose și cine i-a fost alături în clipele în care a fost la pământ? “Am câteodată sindromul acesta de persecutor.”

În ce momente nu se poate ierta Theo Rose și cine i-a fost alături în clipele în care a fost la pământ? “Am câteodată sindromul acesta de persecutor.”
În ce momente nu se poate ierta Theo Rose și cine i-a fost alături în clipele în care a fost la pământ? “Am câteodată sindromul acesta de persecutor.”

Theo Rose a vorbit despre momentele în care a încercat să le fie alături tuturor celor din familie, dar și cine i-a fost ei alături în momentele tensionate.

Theo Rose, cunoscuta și îndrăgita artistă, mereu cu zâmbetul pe buze, fericită și împlinită acum, atât din punct de vedere personal, cât și profesional, este cunoscută ca fiind mereu plină de omor și tratează fiecare problemă cu optimism. Invitată în cadrul podcastului realizat de Liana Stanciu, artista a mărturisit că tot umorul pe care îl are vine din familie, deoarece fiind cea mai mică, a încercat de fiecare dată să-i împace pe ceilalți.

Spune că au fost și perioade tensionate, așa cum este peste tot, iar în acele momente, sora ei a fost cel mai sincer sprijin.  “Mi-am dorit să-i împac pe toți, tot timpul, asta era. Au fost perioade și cu tensiune, ca în orice familie și am și suferit pentru ceilalți, nu mi-a plăcut niciodată să îi văd plângând, să-i văd în suferință, am căutat tot timpul să suplinesc asta cumva, să compensez.
Distracția, umorul, din asta vin. M-am transformat ușor într-un bufon ca să detensionez un pic. Au fost perioade. Au fost perioade când sora mea îmi era singurul sprijin. M-a ajutat mult și nu pentru sfaturi, pentru faptul că ești înconjurat de o dragoste sinceră, e omul acolo pentru tine indiferent de ce ai fi făcut.”,
a spus Theo Rose.

Când îi este greu lui Theo Rose să se ierte pe ea?

Citește și: Theo Rose, dezvăluiri despre relația pe care a avut-o cu tatăl său în copilărie: „Eu cu tata am avut o relație foarte specială, doar că nu ne-am declarat niciodată asta! A fost un tată gelos.”

Theo Rose și familia
Theo Rose și familia[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Theo Rose, dezvăluiri despre începutul relației sale cu Anghel Damian! Cum a cucerit-o regizorul: „Am simțit o admirație. Era cu totul superior! N-am îndrăznit să gândesc mai departe.”

Artista a mai mărturisit că a trebuit să învețe cum să se ierte, deoarece nu a suferit atunci când alții au făcut ceva, ci în momentul în care ea a greșit. Sora ei i-a explicat de foarte multe ori că ar fi timpul să se ierte pentru greșelile făcute, indiferent care sunt acestea, mai ales dacă a primit iertare din partea celor din jur. “Nu că mi-au făcut alții ceva, cel mai mult am suferit când am greșit eu cu ceva.

Atunci ai nevoie de cineva care să înțeleagă și să-ți spună că nu e doar despre tine și că nu e doar cum te simți în momentul acela. Dacă te iert eu, dacă te iartă celălalt, iartă-te și tu, ce ai cu tine? Am câteodată sindromul acesta de persecutor.”, a mai adăugat Theo Rose.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

Theo Rose
Theo Rose[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cum s-a îmbrăcat Theo Rose la biserică. Ce a spus artista de ținuta partenerului său. „La mine la țară nici nu te primea.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul pentru care actorii de la Bollywood au refuzat să joace în filmul "Phir Milenge". Salman Khan și-a asumat gratuit acest rol: " Întreaga industrie a spus nu"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies