În ce Paradis s-a recuperat Cătălin Botezatu după ce s-a salvat de cancer! ”Dumnezeu mi-a dat o a doua șansă”

În ce Paradis s-a recuperat Cătălin Botezatu după ce s-a salvat de cancer! ”Dumnezeu mi-a dat o a doua șansă”
În ce Paradis s-a recuperat Cătălin Botezatu după ce s-a salvat de cancer! ”Dumnezeu mi-a dat o a doua șansă”

Cătălin Botezatu s-a refăcut după operația la colon tot în Turcia, la un hotel de cinci stele

În urmă cu mai bine de o lună și jumătate, Cătălin Botezatu a fost supus unei intervenții chirurgicale în Istanbul! Cunoscutului designer român i-a fost îndepărtată o tumoare de pe colon, intervenție care a durat nu mai puțin de cinci 5 ore și jumătate.

Din fericire, Bote a fost operat cu succes, iar starea lui este din ce în ce mai bună. Mai mult, celebrul creator de modă a declarat că este pregătit să se întoarcă la muncă și că va onora invitațiile pe care le-a primit pentru diverse evenimente.

Ce a spus Cătălin Botezatu după operație! ” Sunt un războinic și un învingător”  

”Sunt OK, dar mă sperie durerile. Abia m-am întors din Turcia. Am fost să îmi scoată capsele și bandajele și am fost supus și unor analize de sânge care au ieșit bine. Doctorii mi-au spus că totul decurge bine. Având în vedere că au fost mai multe operații destul de complicate, recuperarea necesită mai mult timp și e mult mai drastică.

Trebuie să se sudeze mușchii. Sunt un războinic și un învingător și cu siguranță o să trec cu bine peste această perioadă”, a spus Botezatu.

Cătălin Botezatu s-a recuperat după ce a învins cancerul la unul dintre cele mai spectaculoase hoteluri din Istanbul

Totuși, pentru că situația lui a fost una critică, întrucât tumora era foarte rară și Cătălin a trecut printr-o intervenție foarte grea,  recuperarea este una și mai grea.

Astfel că, dincolo de ”vizitele” permanente pe care este musai să le facă la medicii turci, ei bine, vedeta fashionului va trebui să aibă mare grijă la felul în care își gestionează emoțiile.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Cătălin Botezatu și-a făcut deja testamentul! Cine va moșteni toată averea designerului

Citeste si: Surpriză uriașă! Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, din nou împreună! Vezi ce s-a întâmplat cu Alex Bodi! FOTO!

Citeste si: Cătălin Botezatu spune de ce s-a căsătorit de fapt Bianca Drăguşanu cu Alex Bodi! A avut interese financiare? Detalii bombă care schimbă tot!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Poate tocmai de aceea, el a luat decizia să plece din țară pentru a sta liniștit. Reporterii WOWbiz.ro au aflat în premieră că designerul Botezatu s-a refăcut după ce a învins cancerul timp de câteva zile tot în Turcia, la un hotel de cinci stele se superfiță, amenajat într-un palat otoman, care datează din secolul al XIX-lea, care pune la dispoziție o piscină infinită cu vedere la Bosfor.

Apartamentul în care s-a cazat Bote are ferestre din podea până în tavan, în timp ce mobilierul este impresionant. În plus, Cătălin s-a relaxat la  baia turcească, după care a făcut un masaj într-o cabină privată, lângă piscină. Ce mai…totul a fost fabulos.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cătălin Botezatu, declaraţie uluitoare despre Adelina Pestriţu! Uite ce crede cu adevărat despre ea! “Ce naiba cauţi aici?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies