În ce stare este Alexandru Arșinel. Cu cine a vorbit artistul, înainte să fie internat la azil

Alexandru Arsinel bolnav
Alexandru Arsinel se afla internat

În ultima perioadă, Alexandru Arșinel s-a retras din lumina reflectoarelor. La 83 de ani, actorul suferă de câteva probleme de sănătate. Recent, starea artistului s-a înrăutățit.

Fiul lui Alexandru Arșinel l-a internat într-un cămin privat, unde să beneficieze de îngrijire amănunțită.

„Am vorbit, ieri am sunat” Cine a fost cel cu care Alexandru Arșinel a discutat la telefon

alexandru arsinel bolnav
Alexandru Arșinel[Sursa foto: teatrultanase.ro]

Citeste si: Alexandru Arșinel a ajuns la azil. Ce declarații a făcut fiul lui

Înainte cu scurt timp până să ajungă să fie internat, marele actor a vorbit la telefon cu colegul lui de breaslă, Vasile Muraru.

Cu toate acestea, nici actorul nu are prea multe informații cu privire la starea de sănătate a lui Arșinel. Cei doi stabiliseră că se vor vedea la teatru.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Am vorbit, ieri am sunat. Am vorbit săptămâna trecută, ieri am sunat, copiii nu au răspuns.

O să mai insist astăzi, să vedem care este treaba. Nu știu, nu pot eu să mă pronunț. Ce citim noi este una. Nu am vorbit, vreau să vorbesc clar. Și vorbisem cu el de când ne vedem, că o să treacă pe la teatru chiar a zis în ultima convorbire telefonică” , a spus Vasile Muraru.

Ce declarații a făcut fiul lui Alexandru Arșinel despre starea de sănătate a actorului

alexandru arsinel
Alexandru Arșinel[Sursa foto: teatrultanase.ro]

Citeste si: Oana Roman nu mai poate avea al doilea copil. Ce a mărturisit vedeta

Fiul cel mic al artistului, Cristian Arșinel, a confirmat faptul că tatăl lui nu se află într-o perioadă bună, având probleme de sănătate. Alexandru Arșinel a avut nevoie de spitalizare, iar familia a hotărât că cel mai bine este să se afle în grija unui personal autorizat.

Artistul a fost internat într-un cămin privat din Capitală. Soția maestrului nu l-a asistat, deoarece femeia este imobilizată și de ani buni Arșinel avea grijă de ea. Așadar, îl va aștepta acasă, până în momentul în care o să își revină. De asemenea, Cristian este deranjat de faptul că unii oameni aduc comentarii negative despre tatăl lui.

„Am decis că este mai bine așa (n.r. să fie spitalizat), dar nu mai vreau să comentez.

Am mai comentat și în alte dăți și observ că lumea este rea. Și nu mai vreau să dau și alte motive de a fi comentat.  Observ că, de câteva luni, de când tata nu a mai ieșit public, anumiți revoluționari l-au luat în vizor. Și au început să dea în el, chiar dacă el nu a mai deranjat pe nimeni”, a declarat fiul cel mic al artistului.

Citeste si: „Nu cred aşa ceva! Ce vorbeşti acolo?!” Culiţă Sterp a fost jefuit!

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Oana Roman nu mai poate avea al doilea copil. Ce a mărturisit vedeta

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies