In ce zi a lunii te-ai nascut? Afla ce tip de personalitate ai in functie de ziua nasterii. Acuratete foarte ridicata

In ce zi a lunii te-ai nascut? Afla ce tip de personalitate ai in functie de ziua nasterii. Acuratete foarte ridicata
In ce zi a lunii te-ai nascut? Afla ce tip de personalitate ai in functie de ziua nasterii. Acuratete foarte ridicata

Ziua in care te-ai nascut este foarte importanta din punct de vedere numerologic. Iata ce spune ziua in care te-ai nascut despre personalitatea ta.

Ziua 5

Daca te-ai nascut in a cincea zi a lunii esti o persoana careia ii plac aventura si calatoriile. Esti foarte curios si iti place sa mergi in locuri exotice si sa cunosti oameni noi. Ai abilitatea de a comunica si poti fi un excelent agent de vanzari. Te adaptezi usor, relationezi bine cu ceilalti si poti avea succes si in cariere precum relatii publice, marketing sau scris. Nu iti place sa ai restrictii cand lucrezi si esti atras de domenii de activitate cu varietate, ca sa nu te plictisesti. Cateodata poti fi indisciplinat si iresponsabil si ai nevoie sa inveti sa respecti ordinele. Ai minte analitica, ai foarte mare incredere in tine si poti fi incapatanat cateodata.

Ziua 6

Daca te-ai nascut in a sasea zi a lunii esti persoana cu un talent innascut de a stinge conflictele dintre oameni, astfel incat partile implicate sa fie satisfacute.

Stii instinctiv care este punctul comun la care se poate ajunge fara ca oamenii sa se simta frustrati de solutiile gasite. Ai talent artistic si apreciezi frumusetea sub toate aspectele sale. Esti responsabil si mereu gata sa-i ajuti pe ceilalti. Ai abilitati de vindecator si poti avea o cariera de succes in domeniul medical, nutritie, terapie si metode alternative (acupunctura, masaj etc.).

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Horoscop Minerva 10-16 septembrie 2017: Certuri in familie si pierdere de bani!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies