„În ceea ce privește această poveste nu! Sunt convinsă că dacă lucrurile nu trebuiau să se întâmple așa, nu s-ar fi născut Daria.” Narcisa Suciu a vorbit despre soțul său

„În ceea ce privește această poveste nu! Sunt convinsă că dacă lucrurile nu trebuiau să se întâmple așa, nu s-ar fi născut Daria.” Narcisa Suciu a vorbit despre soțul său
„În ceea ce privește această poveste nu! Sunt convinsă că dacă lucrurile nu trebuiau să se întâmple așa, nu s-ar fi născut Daria.” Narcisa Suciu a vorbit despre soțul său

Într-o ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, invitată a fost Narcisa Suciu. Aceasta este căsătorită cu Veikko Miettinen din 2010, dar înainte a avut o relație cu Daniel Crăciun, cu care are o fiică numită Daria, în vârstă de 25 de ani.

În trecut, Narcisa Suciu și Daniel Crăciun au avut o relație extraconjugală în timp ce bărbatul era căsătorit cu Amalia.

Citește și: Dezvaluiri la “40 de intrebari cu Denise Rifai”, astazi; Ce i-a spus Marius Teicu Narcisei Suciu despre prestatia artistica a Christinei Aguilera, de la Cerbul de Aur din 1997

Narcisa Suciu a vorbit despre soțul său

 Cu toate acestea, în prezent, toți cei implicați s-au împăcat și nu mai există tensiuni sau neînțelegeri între ei, înțelegând că maturitatea și timpul au adus înțelepciunea și reconcilierea.

„Ați avut vreodată remușcări?”, a fost întrebarea cu numărul 20, adresată de Denise Rifai.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Narcisa Suciu nu regretă că a fost parte a relației extraconjugale dintre ea și Daniel Crăciun, deoarece consideră că aceasta a fost o parte importantă, iar daca lucrurile nu s-ar fi întâmplat așa, probabil nu ar fi avut-o pe Daria.

„În ceea ce privește această poveste nu. Sunt convinsă că dacă lucrurile nu trebuiau să se întâmple așa, nu s-ar fi născut Daria.

Îmi este foarte clar, ăsta este indicatorul meu. Pe de altă parte acum, cu vârsta pe care o avem acum, și eu și Amalia (n.r.: fosta soție a lui Daniel) am ajuns să mergem la un concert al băiatului ei împreună, noi două și Daniel, și mi s-a părut un act de maturitate, am fost bucuroasă să putem sta în același loc fără resentimente, fără să ne uităm urât una la cealaltă sau să ne vorbim urât”, a spus Narcisa Suciu.

Narcisa Suciu nu are remușcări

Narcisa Suciu nu simte că ar fi regretat că a fost „în plus” în căsnicia lui Daniel cu Amalia, deoarece consideră că nu ea a făcut promisiuni căsătoriei și că, în cele din urmă, experiența lor a dus la apariția fiicei lor, Daria.

„Cred că am înțeles amândouă, fiind oameni mari, că eram tinere și nu înțelegeam exact ce înseamnă o familie, o promisiune sau să construiești o nouă familie.

Să construiești o tânără familie nu cred că înțelegeam niciunul dintre noi trei. În ceea ce îi privește pe ei doi sau pe noi trei nu cred că am avut remușcări, cred că am apucat să ne lămurim atunci, până să apară Daria, noi am apucat să lămurim tot, toți trei. După primul telefon în care sigur că am urlat una la cealaltă, pe urmă am avut discuții normale. Eu sunt un om care se ceartă cu argumente, eu nu prea ridic tonul că nu-mi permit să-mi stric gâtul.
Sunt convinsă că așa trebuia să se întâmple”,
a răspuns Narcisa Suciu.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Narcisa Suciu a descris relația cu actualul ei soț, Veikko Miettinen, ca fiind una care, deși nu este perfectă, el este cel mai deștept om pe care l-a întâlnit vreodată.

Ea apreciază faptul că el pune mare preț pe onoare și o acceptă așa cum este, încurajând-o să își urmeze pasiunile și să se bucure de lucrurile care îi aduc bucurie, cum ar fi colecționarea de parfumuri.

„Firește că nu este totul lapte și miere, că nu există așa ceva, însă este în continuare cred că cel mai deștept om pe care l-am întâlnit vreodată și pentru mine acest lucru este important. Este un om pentru care onoarea este cea mai importantă valoare, e un om care mă cunoaște așa cum sunt și mă acceptă așa cum sunt, care mă încurajează să fac ce știu să fac și ce îmi place să fac și ce îmi face bucurie. E un bărbat care mă lasă să colecționez parfumuri, am peste 400 de sticle de parfum, nu știu câți alții ar fi fost de acord cu asta. E un bărbat care a știut să fie părinte pentru Daria, în cea mai grea perioadă a ei, adică în adolescență”, a mai mărturisit Narcisa Suciu.

Citește și: “Probabil nu-l pierdeam atât de devreme .” Narcisa Suciu, dezvăluiri cutremurătoare despre povestea ei de viață. Artista și-a pierdut părinții



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

„Este viața și dorința lui.” Cum a reacționat Magda Ciumac, după ce i s-a spus că fiul ei ar avea altă orientare sexuală

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies