„În continuare.” Ce mesaj a transmis sora Danei Roba, pentru toate persoanele care vor să știe în ce stare se află make-up artista

„În continuare.” Ce mesaj a transmis sora Danei Roba, pentru toate persoanele care vor să știe în ce stare se află make-up artista
„În continuare.” Ce mesaj a transmis sora Danei Roba, pentru toate persoanele care vor să știe în ce stare se află make-up artista

Sora Danei Roba păstrează legătura cu cei de acasă și le mărturisește de fiecare dată care este starea make-up artistei. Dana Roba încă este în starea gravă la spital, după ce a avut parte de clipe de coșmar.

Din păcate, după ce soțul ei a lovit-o în cap cu un ciocan, make-up artista se zbate între viață și moarte, iar conform spuselor medicilor, nu poate primi vizite.

Ce mesaj a transmis sora Danei Roba pentru toate persoanele care vor să știe în ce stare se află make-up artista

Dana Roba se află într-o bătălie pentru viață, iar medicii sunt rezervați atunci când vine vorba de ea.

Make-up artista trebuie să se recupereze, iar sora acesteia a venit pe rețelele de socializare cu un nou mesaj pentru toți cei care își fac griji în legătură cu starea ei de sănătate.

Citește și: Soțul Danei Roba, diagnosticat cu o boală contagioasă! Ce tratament primește bărbatul în spatele gratiilor?

Ce mesaj a transmis sora Danei Roba pentru toate persoanele care vor să știe în ce stare se află make-up artista
Ce mesaj a transmis sora Danei Roba pentru toate persoanele care vor să știe în ce stare se află make-up artista[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ce mesaj a transmis Lidia Roba despre sora ei, Dana

Datorită talentului său în domeniul machiajului, Dana Roba a reușit să câștige simpatia multor oameni. Drept urmare, mulți doresc să o viziteze la spital, dar sora sa, Lidia Roba, a dezvăluit că Dana nu poate primi vizite în acest moment. Lidia îi roagă pe toți cei care doresc să meargă să respecte această decizie luată de medici și de familie.

„Dana, în continuare nu poate primi vizite. Vă rugăm în continuare să respectați decizia medicilor și a familiei. Vă mulțumim că sunteți alături de noi! Apreciem enorm fiecare mesaj!'', este mesajul postat de Lidia Roba pe rețelele de socializare.

Soțul Danei Roba a mers în fața judecătorilor

După ce soțul Danei Roba a fost adus în fața autorităților, acesta a fost plasat în arest preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Bărbatul s-a prezentat în fața oamenilor legii cu plasturi pe față, deoarece el și una dintre fiicele sale suferă de varicelă.

Cei doi parteneri erau în mijlocul unui proces de divorț, iar conform informațiilor disponibile, bărbatul nu dorea să se separe de mama copiilor lor, ceea ce ar fi fost motivul pentru acest gest șocant. Dana Roba a publicat un mesaj pe rețelele sociale sugerând că nu mai este fericită alături de partenerul său.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Am ajuns la concluzia că problemele formează caracterele, nu bibliotecile.

Oamenii de caracter sunt oamenii care au trecut prin probleme, prin necazuri. Niciodată un copil ținut "Cocon" nu va fi... că-i a lui Dumnezeu, că-i al tău, copilul ăla, știți... nu va reuși să fie un om de caracter dacă tu îl ferești de frigul vieții de afară. Numai suferința nobilează la un moment dat caracterul uman și-l crește. Pentru că Dumnezeu e mai interesat de caracterul nostru decât de confortul nostru.
Dumnezeu vrea să ne meargă bine nouă vrea să fim oameni de caracter. Știți ce veți duce cu voi când veți pleca din locul acesta? Nimic. Decât sufletul și caracterul pe care le-ați avut.",
a fost unul dintre videoclipurile pe care Dana Roba le-a distribuit, pe pagina sa de Instagram, înainte să fie lovită și torturată de soțul ei.

Ce mesaj a transmis sora Danei Roba pentru toate persoanele care vor să știe în ce stare se află make-up artista
Ce mesaj a transmis sora Danei Roba pentru toate persoanele care vor să știe în ce stare se află make-up artista[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Suntem devastați” Dana Roba a suferit o operație de nouă ore pe creier. Care este starea sa de sănătate?



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Soțul Danei Roba a apărut în fața instanței de judecată cu plasturi pe față. De ce boală suferă bărbatul?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies