În episodul din această seară al serialului “Tablou de familie”, Azra trece prin momente de cumpănă Avocata vrea să își pedepsească soțul infidel

În episodul din această seară al serialului “Tablou de familie”, Azra trece prin momente de cumpănă     Avocata vrea să își pedepsească soțul infidel
În episodul din această seară al serialului “Tablou de familie”, Azra trece prin momente de cumpănă Avocata vrea să își pedepsească soțul infidel

În această seară, de la ora 20:00, fanii serialului “Tablou de familie”, difuzat la Kanal D, care a cucerit inimile a milioane de români, vor continua să se bucure de un nou episod plin de suspans și întâmplări dramatice al îndrăgitei producții.

Problemele grave din căsnicie cu care se confruntă artista Melisa o determină pe Azra să lupte pentru a o ajută să divorțeze de Koray, soțul și impresarul acesteia, care este extrem de violent. Melisa se teme teribil de soțul său și, în cele din urmă, decide să nu divorțeze, fapt care o bulversează pe Azra însă, în același timp, o ambiționează să o convingă pe clienta ca să meargă mai departe în demersul inițiat împotriva soțului său.

Pe de altă parte, Azra va trebui să facă față situației tensionate care se petrece în familia sa, după ce a aflat că soțul său a înșelat-o cu Jale. Mai mult, un dușman al frumoasei avocate va face publice detalii importante din viața profesională a acesteia.

Yildirim nu înțelege cum Azra continuă să rămână alături de Sergen, după ce acesta a înșelat-o, însă frumoasa avocată va șoca prin reacția sa, în momentul în care hotărăște că trebuie să ia măsuri drastice în ceea ce privește viitorul său.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Cum decide Azra să își pedepsească soțul infidel și cine este dușmanul de moarte al frumoasei avocate, puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul ”Tablou de familie”, difuzat numai la Kanal D.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului. Cum să te rogi la vreme de necaz și supărări

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Festin regal la Palatul Snagov! Cum au fost răsfățați invitații la nunta Monicăi Bîrlădeanu și a lui Valeriu Gheorghiță

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial


Cookies