In plina pandemie, comanda cartea ,,Tuturor baietilor pe care i-am iubit” si LIBREX iti ofera transport gratuit! 

In plina pandemie, comanda cartea ,,Tuturor baietilor pe care i-am iubit” si LIBREX iti ofera transport gratuit! 
In plina pandemie, comanda cartea ,,Tuturor baietilor pe care i-am iubit” si LIBREX iti ofera transport gratuit! 

Cu totii am sperat ca situatia pe care o traim in aceste momente sa se imbunatateasca si viata noastra sa revina treptat la normal.

Se pare totusi ca va mai fi nevoie de putin timp pana cand vom putea incepe sa ne relaxam si sa privim cu optimism spre ziua de maine. Dupa o luna de stat acasa (sau chiar mai mult in cazul unor persoane) probabil te-ai obisnuit deja cu noul program. Primele doua saptamani poate ti s-au parut confuze, pana ti-ai gasit un echilibru intre munca si timpul liber, insa acum probabil stii deja cum sa iti organizezi ziua pentru a beneficia de fiecare minute.

Multe persoane chiar se declara multumite de posibilitatea de a lucra de acasa si chiar si-ar dori sa continue acest sistem si pe viitor, daca ar fi posibil. 

In ceea ce priveste timpul tau liber, chiar daca este tentant sa te uiti doar la filme si seriale, iti sugeram sa investeti timpul si in alte activitati, la fel de relaxante. Una dintre acestea este cititul. Cate pagini ai apucat sa citesti de cand stai acasa? Daca nu ai citit deloc, te incurajam sa faci acest lucru, deoarece timpul va trece mult mai repede si de ce nu, poate

iti vei cultiva un hobby care este foarte sanatos. 

Daca nu stii ce sa mai citesti, iti recomandam sa consulti ofertele librariilor online. Spre exemplu, in perioada aceasta, LIBREX este singura librarie online din Romania ce ofera transport gratuit la orice comanda, indiferent de valoarea ei. Practic, este o rasplata pentru toti cei care stau acasa pentru a se proteja si pentru a-i proteja si pe cei din jur.

Chiar daca vrei doar o carte, transportul este gratuit. De mentionat sunt si ofertele de nerefuzat existente pe site, in perioada aceasta! 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

In ceea ce priveste recomandarile pentru lectura, vrem sa iti prezentam o carte care sigur va fi pe placul tau. Este un titlu care a fost ecranizat de Netflix in anul 2018, o comedie romantica apreciata de milioane de persoane din lumea intreaga.

Nu te mai tinem in suspans si iti spunem ca este vorba despre cartea,, Tuturor baietilor pe care i-am iubit ”, de Jenny Han. 

Asa cum spuneam, este o carte de dragoste, dar are si foarte multe elemente umoristice. Pe scurt, personajul principal (Lara Jean) se gaseste intr-o situatie imposibila dupa ce toate scrisorile secrete pe care le-a scris de-a lungul timpului baietilor de care a fost indragostita au fost expediate din greseala.

Imagineaza-ti o situatie ca aceasta: este tragi-comica, mai ales ca nu ea este cea care le-a trimis. Din acel moment, haosul pune stapanire pe Lara, care incearca sa repare toata aceasta situatie. Care va fi deznodamantul pentru Lara? Poti afla doar daca vei citi cartea! 

Dupa cum poti observa, este o lectura interesanta, care te va tine cu sufletul la gura si pe care o vei citi destul de repede, avand in vedere ca are doar 392 de pagini.

Cartea a aparut la Editura Trei in anul 2015 si de atunci a cucerit multe inimi. 

Ce spui? Ti-ar placea sa citesti aceasta carte? 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

4 beneficii ale albirii dentare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Drama neștiută a lui Tily Niculae! Fiica sa a suferit un accident vascular cerebral la 12 ani: ”A căzut în cadă”

Cum arătau articolele vestimentare pe care Răzvan Fodor le purta în adolescență. Cine îi trimitea haine. “Aveam un tricou cu niște desene pe piept și fiecare desen scotea un sunet.”

Patrick îi face ochi dulci noii concurente! „E o fată frumoasă...”. Aflați cum va reacționa Bianca Giurcă într-o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii”, miercuri, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies