În plină pandemie de coronavirus, una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi a născut: „Darul lui Dumnezeu”

Tily Niculae a născut
Tily Niculae a născut

Vedeta a postat pe pagina sa de socializare primele imagini cu bebelușul, precum și primele gânduri despre întreaga experiență.

Bucurie imensă în shoebiz. În plină pandemie de coronavirus, una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi a devenit mamă pentru a doua oară. Tily Niculae, fosta actriță din serialul „La bloc”, a devenit mamă de băiețel și a dezvăluit și numele micuțului, precum și prima fotografie cu el.

Ziua de 26 martie are o triplă semnificație pentru Tily. Pe lângă faptul că l-a adus pe lume pe micuțul Radu-Tudor, tot pe 26 martie este și ziua soțului său și ziua în care au făcut cununia civilă.

L-am adus pe lume pe cel mai bun, pufos si dorit copil.

De ziua sotului i-am facut cea mai mare bucurie. In urma cu 10 ani mergeam la primarie sa declaram casatorie iar pentru noi, de acum incolo, aceasta zi va avea tripla semnificatie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Dana Rogoz își va aduce copilul pe lume în plină pandemie de coronavirus. „Voi încerca să...”


Cel mai nou membru al familiei, Radu- Teodor al carui nume simbolizeaza ‘Bucurie’- ‘ Darul lui Dumnezeu’ s-a nascut sanatos si voios. 3620 kg, 52 cm.

Tily Niculae a născut
Tily Niculae a născut


Familia plange intr-una de fericire cand facem video call-uri, dar stim cu totii ca este doar un moment din vietile noaste cand stam despartiti! In realitate suntem mai uniti si recunoscatori fiindca ne avem unii pe ceilalti.
Sofia este surioara pe care orice fratior si-ar fi dorit-o. Numai ca ea este 100% surioara lui Radu.

Citeste si: Veste uriașă în showbiz-ul românesc! Frumoasa vedetă este însărcinată pentru prima dată: „Să fii binecuvântat prin a dărui viață este un miracol”


Fetita cu ochi albastri care l-a dorit, pupat intr-una atunci cand era in burtica si i-a spus neincetat: Te iubesc! Este acasa si plange de emotii si neputinta ca nu il poate tine in brate.

Dar, in curand:) ne vom dragali cu totii!

Nasterea a decurs bine, multumita doamnei dr.CLAUDIA SAI si echipei. Au fost rabdatori si extrem de atenti intr-un moment atat de delicat pentru orice mama.
Eu ma simt bine...asa cum ma stiti. In asemenea moment orice simptom dispare!

Pufosenia noastra este inconjurata de lumina si iubire. Este soarele si luna, dragoste din iubirea mea si a lui Popescu.

Sunt coplesita, fericita si recunoscatoare! Avem doi copii❤️🙏💋! Multumesc, Doamne!”, a transmis Tily pe pagina sa.
:



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Boris Johnson este infectat cu COVID-19. Anunțul făcut de premierul Marii Britanii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies