In rochiile de ocazie Artista te vei simti ca o printesa!

In rochiile de ocazie Artista te vei simti ca o printesa!
In rochiile de ocazie Artista te vei simti ca o printesa!

Femeile au o slabiciune pentru rochiile frumoase si calitative.

Trebuie sa recunosti ca si tu admiri produsele expuse in vitrine, de fiecare data cand treci pe langa ele si iti imaginezi cum ai asorta respectele rochii. Si te asiguram ca nu esti singura care din cand in cand, depaseste bugetul lunar propus si isi cumpara rochia la care a visat cateva saptamani.

Ca sa nu te mai simti vinovata ca ai cheltuit mai mult decat ti-ai propus, ce ar fi daca ti-am spune unde gasesti cele mai frumoase rochii? Noi iti recomandam astazi sa iti indrepti atentia si spre magazinele online care comercializeaza rochii, pentru ca au

preturi foarte accesibile si pentru ca vei gasi rochii deosebite, pe care in magazinele fizice nu le-ai vazut.

Si pentru ca nu conteaza doar magazinul, ci si brandul care produce rochiile, astazi iti recomandam rochii Artista. Ne bucuram cand iti putem prezenta branduri locale, care pun mare pret pe calitatea produselor si pe un aspect deosebit si de asemenea, isi permit sa mentina preturile produselor la un nivel accesibil pentru majoritatea persoanelor.

Asa ca in continuare o sa iti prezentam trei dintre rochii care ne-au placut cel mai mult de la Artista si pe care speram sa le gasesti si tu atractive!

Rochie de ocazie bej scurta baby doll cu broderie este o alegere indrazneata, care iti va pune in evidenta silueta si in care te vei simti minunat. Are o croiala tip baby doll, astfel incat este potrivita si daca esti insarcinata, iar spatele rochiei este decupat pentru un plus de senzualitate.

Cu siguranta vei aprecia textura de tafta a rochiei si volanasele din care este alcatuita partea inferioara a acesteia. Ii confera un plus de volum si ii dau un aspect tineresc rochiei. Poti purta aceasta rochie la o multime de evenimente la care nu se cere o tinuta formala, si cel mai important lucru este ca o poti asorta foarte usor. Este potrivita chiar si pentru a fi purtata de catre o nasa.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro


Rochiile lungi au fost si vor ramane intotdeauna cele mai elegante, asa ca daca esti in cautarea unei astfel de piese vestimentare, iti recomandam Rochia de ocazie lunga in clos verde din tafta cu insertii brodate. Este o rochie speciala si iti garantam ca vei aprecia trecerea dintre fusta rochiei si partea superioara, care se face printr-o broderie deosebita, cu flori.
Rochia ne duce cu gandul la primavara, asa ca daca abia asteptati acest anotimp deosebit, v-o recomandam cu drag. Are o croiala in clos, se inchida la spate cu un fermoar ascuns si textura ei este de tafta.

Iar daca preferi rochiile in culori clasice, atunci vei aprecia Rochia de seara asimetrica din voal satinat cu tul brodat. Este deosebita si avantajeaza orice tip de silueta.

Are un croi lejer si asimetric, textura ei este de voal satinat si de asemenea prezinta o dublura din satin. In partea superioara, rochia este confectionata din tul si are aplicata o broderie florala deosebita.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Am vrea sa stim parerea ta despre aceste rochii: care ti-a placut cel mai mult si unde ai purta-o?

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

FOTO Ana-Maria Barnoschi, imagini spectaculoase de la nuntă: „Am avut 4 rochii de mireasă.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România

Chef Alexandru Sautner, impresionat de gestul unui angajat: „Le cunoșteam situația, era greu pentru toată lumea, însă am fost foarte impresionați.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies