„În seara aia făceam orice îmi cerea, numai să contracarez răutatea lui. Nu puteam fugi! Era ca o umbră pentru mine!” Maria Ghinea, declarații tulburătoare despre fostul soț

„În seara aia făceam orice îmi cerea, numai să contracarez răutatea lui. Nu puteam fugi! Era ca o umbră pentru mine!” Maria Ghinea, declarații tulburătoare despre fostul soț
„În seara aia făceam orice îmi cerea, numai să contracarez răutatea lui. Nu puteam fugi! Era ca o umbră pentru mine!” Maria Ghinea, declarații tulburătoare despre fostul soț

Viața amoroasă a Mariei Ghinea nu a fost cea mai bună, deoarece a trecut prin multe momente grele în trecut, atunci când cel cu care a fost căsătorită a amenințat-o cu moartea.

Artista a trecut prin clipe de coșmar, deoarece fostul soț avea probleme cu gelozia, iar din acest motiv a fost amenințată cu moartea.

Maria Ghinea, declarații tulburătoare despre fostul soț

Citește și: „M-a prins de păr și a trebuit să mă opresc și în momentul în care m-a prins, a zis că are ac de cojocul meu!” Maria Ghinea, detalii cutremurătoare despre momentul în care a fost împușcată în cap

 Maria Ghinea, declarații tulburătoare despre fostul soț
Maria Ghinea, declarații tulburătoare despre fostul soț[Sursa foto: Facebook]

Artista a mărturisit mai multe detalii despre fostul său soț în cadrul emisiunii online „În oglindă” moderată de Mihai Ghiță, iar viața ei nu a fost deloc una ușoară.

Fostul soț al cântăreței este originar din Iugoslavia și a supus-o unor violențe care au marcat-o de-a dreptul. Aceasta a povestit că într-o zi, cel cu care era căsătorită i-a pregătit o spânzurătoare și o aștepta în curte.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

În acel moment, cel care a salvat-o a fost fiul său, care i-a spus ce a văzut, iar artista a fugit pe scări ca să nu dea ochi în ochi cu cel care voia să îi facă rău.

„Au avut o copilărie traumatizantă.

Pe 8 aprilie a vrut să mă spânzure. În casa în care am locuit cu el, aveam un garaj la parter și garajul avea o grindă care era proiectată pentru a fi un service auto. Era o grindă foarte rezistentă. A luat niște cabluri de curent pe care le-a legat acolo și Alexandru care era mai mare a venit la mine și mi-a zis să nu cobor din casă. El văzuse ce pregătise acolo și mi-a spus că el mi-a pregătit o spânzurătoare.
În seara aia făceam orice îmi cerea, numai să contracarez răutatea lui. Nu puteam fugi. Era ca o umbră pentru mine!",
a dezvăluit Maria Ghinea, cu ochii în lacrimi.

Maria Ghinea, împușcată în cap de bărbatul cu care era măritată

 Maria Ghinea, declarații tulburătoare despre fostul soț
Maria Ghinea, declarații tulburătoare despre fostul soț[Sursa foto: Facebook]

Fostul soț a împușcat-o în cap pe artistă, care a ajuns la spital, după ce bărbatul a mai ținut-o două ore în casă.

Bărbatul a fost acuzat de tentativă de omor, ulterior fiind condamnat la închisoare.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Bărbatul i-a pus pistolul la frunte, artista a mișcat capul, iar glonțul a rămas în corpul parietal dreapta al creierului. Artista consideră că Dumnezeu a făcut tot ce a fost mai bine pentru ea, deoarece soțul ei își dorea atât de tare să o ucidă, încât a plimbat-o prin toată casa cu rana în jos.

„M-am întors acasă în primul rând pentru că nu mai acceptam să stau în spital.

Au fost trei săptămâni pe care le-am stat într-un salon mixt, într-o noapte a murit un bărbat lângă mine. În primul rând, nu voiau să-mi arate cum arăt, pentru că în perioada aia aveam ploscă și nu mergeam la toaletă... prietena mea, colegă de bancă și un om extraordinar, venea foarte des la mine și într-o zi i-am scris, pentru că nu puteam vorbi, nu am putut să merg și să vorbesc circa trei luni, i-am scris să-mi dea o oglindă și ea a zis că nu are. Prima dată am crezut-o și apoi a venit la mine directorul de la acea vreme și fiind într-un salon mixt doamna asistentă a zis: <<Ea este>>. Și el a făcut un pas înapoi și a zis: <<Cum? >>, dar s-a speriat și eu n-am înțeles, era încurcat, nu mai știa ce să-mi spună și, la un moment dat a zis: <<Va fi bine>>. A doua oară când a venit prietena mea mi-a dat oglinda și aveam toată fața neagră și aveam ochii un roșu spre... nu mai știu ce, dar eram ca un monstru, aveam un pansament și o plasă care îmi ținea și pansamentul și m-am speriat de bine și în trei săptămâni am slăbit 30 de kilograme, pentru că nu mâncam, eram alimentată doar cu perfuzii și, într-o zi, i-am spus fratelui meu să mă ia sub semnătură, că nu mai vreau să stau. Le-am mai spus că nu vreau să mă duc cu salvarea acasă, pentru că, în sinea mea, nu voiam să-i dărâm mai mult pe părinții mei”, a declarat Maria Ghinea în cadrul emisiunii „În Oglindă”.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cine este Arkanian. “Sunt mult mai selectiv cu femeile cu care stau.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies