„În sfârşit ne-am întâlnit toţi trei!” Beni, copilul de suflet al familiei Sterp are din nou zâmbetul pe buze

„În sfârşit ne-am întâlnit toţi trei!” Beni, copilul de suflet al familiei Sterp are din nou zâmbetul pe buze
„În sfârşit ne-am întâlnit toţi trei!” Beni, copilul de suflet al familiei Sterp are din nou zâmbetul pe buze

Beni, adolescentul neîndreptăţit de decizia autorităţilor, a declarat în urmă cu puţin timp că-şi doreşte să se întoarcă la familia Sterp

Tânărul Beni îşi doreşte să se întoarcă la familia Sterp, acolo unde a stat o perioadă lungă de timp. Băiatul a povestit că mama lui biologică, a făcut o plângere către autorităţi şi a susţinut că el este folosit de către familia Sterp la treburile gospodăreşti. În urma sesizării făcute la poliţie de către mama sa, Beni nu a avut de ales şi s-a mutat din nou la familia lui biologică.

Un eveniment mult așteptat s-a produs în viața lui Beni

Beni[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Carmen Iohannis, criticată dur pentru ținuta purtată la întâlnirea cu Jill Biden! A apărut în aceeași rochie și la alegerile din 2020: „Rochii din alea ieftine de la piață!”

Băiatul s-a întâlnit cu o parte din familia Sterp. Aceștia au petrecut împreună și au dorit să arate faptul că s-au reunit în Vaslui.

Geta Sterp: „Bună dragilor! A venit mama de la piaţa cu un vibe foarte frumos.”

Mama Geta: „Bună ziuaaa! Uitaţi Aici....” arătând spre Beni.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Ne-am întâlnit toţi trei aici în Vaslui”

Geta Sterp: „În sfârşit ne-am întâlnit toţi trei!”

Ce a declarat Beni când autorităţile l-au obligată să revină acasă

Beni [Sursa foto: Wowbiz]

Citeste si: Cum arată Phil Collins la 71 de ani. În urma unei operații nu și-a mai recuperat complet funcțiile nervoase. "Nu mai pot. Abia ţin o baghetă în mână!”

Adolescentul a fost extrem de dezamăgit şi trist din cauza situaţiei în care se află.

Beni a plâns atunci când a aflat că trebuie să se întoarcă la mama lui biologică.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Băiatul a recunoscut că despărțirea de familia Sterp nu i-a picat deloc bine, dar nu a avut de ales. Adolescentul a mărturisit că s-a simțit trist și chiar a plâns din cauza deciziei autorităților, de a-l trimite acasă. Beni a povestit că se simte nedreptățit, după toate cele întâmplate: "Am plâns. M-am atașat foarte tare de voi. Voi îmi dădeați o mâncare caldă, o îmbrățișare și mie mi-a fost așa...în

tot timpul ăsta. Aici eram tratat ca un prinț. Familia în loc să se mulțumească că aici aveam tot ce voiam eu, îmi făceam un viitor...Spuneam mai multe, dar nu mai spun, că acum nu mai stau aici (n.r. la familia Sterp) și mă mai cert și cu ăia de acolo (n.r. cu părinții lui).", a declarat Beni, în cadrul  vlogului Getei.

Cine este Beni şi care este numele lui real

Beni[Sursa foto: Wowbiz]

Beni Busuioc este un adolescent care s-a ataşat de familia Sterp. Fraţii Sterp: Culiţă, Iancu, Geta şi Ileana s-au angajat să nu îi lipsească tânărului nimic. Aceştia i-au cumpărat haine, telefon de ultimă generaţie şi se asigură că îşi termină studiile. Beni provine dintr-o familie fără posibilităţi materiale, cu şapte fraţi, iar băiatul munceşte din greu pentru a avea un trai mai bun.

"El a fost acum vreo doi ani aproximativ la noi, când am avut nevoie să stea câteva zile cu câțiva berbeci. După o săptămână l-am dus înapoi la el acasă, în oraș. El nu provine dintr-o familie cu condiții. Stătea doar cu mama lui și cei șapte frați.  

Între timp, noi ne-am mai întâlnit în oraș și mă tot întreba când mai vine la noi. Nu a mai fost până anul ăsta, înainte de Paște. Beni tot venea la mine la magazin și îmi zicea că vrea să ne ajute. Mi-a venit ideea să vină Beni și să stea cu oile.  A fost foarte fericit. La ora la care ne-am dat întâlnire a și venit. Mergea în fiecare ci zu oile, doar să se uite de ele", a declarat atunci Geta. 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Mama Anei Baniciu a murit! S-a stins în braţele artistei, în urmă cu puţin timp. “Am fost alături de ea până la ultima suflare şi am condus-o spre un loc luminat”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies