„În sinea mea, suport foarte multă durere! Noi nu arătăm asta niciodată. E foarte greu!” Ce s-a întâmplat cu Cătălin Moroșanu, după ce a decis să nu mai intre în ring

„În sinea mea, suport foarte multă durere! Noi nu arătăm asta niciodată. E foarte greu!” Ce s-a întâmplat cu Cătălin Moroșanu, după ce a decis să nu mai intre în ring
„În sinea mea, suport foarte multă durere! Noi nu arătăm asta niciodată. E foarte greu!” Ce s-a întâmplat cu Cătălin Moroșanu, după ce a decis să nu mai intre în ring

Cătălin Moroșanu a luat decizia de a-și încheia cariera de kickboxer acum mai bine de doi ani, dar consecințele loviturilor încasate în timpul perioadei sale de glorie ca unul dintre cei mai buni luptători de K1 au afectat adânc sănătatea sa.

De la renunțarea la lupte, el s-a dedicat complet academiei sportive pe care a înființat-o în București. Cu toate acestea, Moroșanu nu poate uita trecutul său în lumea luptelor, mai ales că acesta a lăsat urme dureroase asupra sănătății sale.

Citește și: „Când e vorba de deciziile importante, le ia bărbatul de fiecare dată. Eu am ultimul cuvânt” Cătălin Moroșanu, declarații surprinzătoare despre viața de familie!

Ce s-a întâmplat cu Cătălin Moroșanu, după ce a decis să nu mai intre în ring

În urmă cu ceva timp, el a mărturisit că suferă de dureri aproape insuportabile din cauza efectelor loviturilor primite, dar încearcă să le facă față.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Normal că te resimți, mă dor toate. Dar noi nu arătăm asta niciodată. Trebuie să fim super eroii ăia pe care toată lumea îi vede pe stradă. În sinea mea, suport foarte multă durere, asta e viața de sportiv, sau cel puțin sport de contact. E foarte greu!”, a declarat Cătălin Moroșanu pentru Cancan.ro.

Cătălin Moroșanu nu a acceptat să-i fie bodyguard lui Gigi Becali

Cătălin Moroșanu, cunoscut sub numele de „Moartea din Carpați," a dezvăluit recent motivele pentru care a refuzat o ofertă tentantă de a deveni garda de corp a controversatului om de afaceri și politician Gigi Becali, în timp ce se afla la debutul său în lumea luptătorilor.

Moroșanu a explicat că decizia sa de a respinge oferta lui Gigi Becali a fost una bine ponderată. El a afirmat că această alegere i-ar fi schimbat radical direcția vieții și ar fi avut multe de pierdut în ceea ce privește cariera sa și evoluția personală.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cu toate că ofertele financiare potențiale erau impresionante, Moroșanu a preferat să-și urmeze pasiunea pentru lupte și să-și dezvolte propriul drum în sport.

„Sunt momente în viață când ai de ales autostrada sau cărarea îngustă. Ca să te bucuri cu adevărat de viață și de reușita ta, trebuie să mergi pe calea cea grea, doar atunci poți să simți satisfacția și bucuria. Soția mea, antrenorul, mama, tata, prietenii m-au ținut acolo, au fost foarte importanți în această decizie. A contat și loialitatea față de antrenorul meu. Ar fi trebuit să las totul și să mă duc în altă parte.

Contează foarte mult în viață să fii și loial, mai ales ca sportiv. Antrenorul este coechipierul tău, este singura persoană care stă în colț și îți dă sfaturi. Am mers pe această cale. Câteodată este greu să alegi: „Gata, sunt bogat, am casă, am vilă!”. Pe termen scurt poate că ai beneficii, dar pe termen lung sunt sigur că aș fi avut doar de pierdut!”, a mărturisit Cătălin Moroșanu pentru ego.ro.

Citește și: Cătălin Moroșanu, în “ringul” întrebărilor de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la 22:30, la Kanal D!



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

“De ce plângi?” Mama lui Jador, surprinsă cu lacrimi în ochi! Cântărețul a reacționat instant, după ce a văzut-o copleșită de emoții

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies