„În sufletul meu s-a dat cea mai mare luptă. Copilul era perfect sănătos. Problema era în mama copilului” Mihai Onilă, dezvăluiri cutremurătoare despre pierderea fiicei lui

„În sufletul meu s-a dat cea mai mare luptă. Copilul era perfect sănătos. Problema era în mama copilului” Mihai Onilă, dezvăluiri cutremurătoare despre pierderea fiicei lui
„În sufletul meu s-a dat cea mai mare luptă. Copilul era perfect sănătos. Problema era în mama copilului” Mihai Onilă, dezvăluiri cutremurătoare despre pierderea fiicei lui

Mihai Onilă a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare, la 7 ani de la momentul în care fiica lui s-a stins din viață.

Viața lui Mihai Onilă s-a schimbat radical în urmă cu 7 ani, atunci când solistul trupei Axxa a trecut printr-o adevărată tragedie. Mihai Onilă, alături de fosta lui soție și fiica sa duceau o viață complet normală, fiind fericiți împreună. Din păcate, această fericire a fost umbrită de o adevărată tragedie, atunci când fiica lor, Ioana, s-a îmbolnăvit subit și s-a stins din viața la scurt timp după diagnosticul primit din partea medicilor.

A urmat o perioadă de-a dreptul cutremurătoare pentru Mihai Onilă, care a trecut prin cea mai grea perioadă din viața sa. Ajuns la capătul puterilor, artistul a fost nevoit să treacă printr-o serie de transformări pentru a înțelege de ce s-a întâmplat această tragedie cu fiica lui.

Mihai Onilă, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea fiicei lui

Citește și: Mihai Onilă s-a despărțit de soția sa: „Am doar un suflet bun și iubitor”

Mihai Onilă, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea fiicei lui
Mihai Onilă, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea fiicei lui[Sursa foto: Facebook]

Mihai Onilă s-a remarcat în ultimul timp ca vindecător, susținând că deține puteri paranormale. După pierderea fiicei sale, care s-a îmbolnăvit subit, iar după șase luni de la cumplitul diagnostic, a încetat din viață, artistul a trecut prin cea mai grea perioadă din viața lui. Acesta a avut la rândul său probleme de sănătate, fiind diagnosticat cu diabet și dorindu-și să nu mai facă parte din această lume.

Chiar și cu sufletul cuprins de durere și probleme de sănătate, Mihai Onilă a reușit să găsească o cale către vindecare, iar acum, după 7 ani de la pierderea suferită, artistul se simte vindecat și consideră că are capacitatea de a-i ajuta și pe alți să se vindece.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Consider că am fost vizat.

Exact ca atunci când mi s-a relevat faptul că trebuie să fiu vindecător, mi s-a relevat și faptul că încă nu pot muri. După plecarea Ioanei, eu am vrut să mor, am vrut să ies din trupul ăsta. Și nu am reușit, chit că mi-am dorit, că nu mai eram în stare să merg în picioare, făcusem diabet, îmi căzuse tot părul din cap. 

Eram la limita vieții cu moartea.

Ghizii mei mi-au comunicat mental că nu este timpul ca eu să mor. Mi-au transmis să deschid televizorul, iar la televizor era chiar maestrul Albert Ignatenko care a făcut un semn cu mâna. Am realizat atunci că trebuie să ajung la acest om. De trei ori într-un an, am venit câte două săptămâni în România, la cursurile lui.

Atunci încă locuiam în Belgia. Am suportat niște cheltuieli uriașe.

La prima întâlnire mi-a spus că eu nu mai am niciun fel de legătură cu trecutul și că trebuie să învăț să trăiesc numai în prezent. Asta am făcut, acum sunt bine, mi-a crescut părul la loc. Tocmai prin prisma faptului că eu m-am vindecat, înțeleg cum să îi ajut și pe alții să ajungă la starea naturală de bine.”, a declarat Mihai Onilă pentru FANATIK.

Mihai Onilă își acuză fosta soție de pierderea fiicei lui

Citește și: Mihai Onilă s-a căsătorit cu Laura, aleasa inimii sale

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mihai Onilă, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea fiicei lui
Mihai Onilă, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea fiicei lui[Sursa foto: Facebook]

După ce fiica lor a murit, Mihai Onilă și mama fetiței lui au decis să divorțeze. În prezent, artistul este recăsătorit cu Laura, actuala sa soție. La 7 ani de la tragicul eveniment, solistul a decis să vorbească despre ce s-a întâmplat de fapt cu fiica lui. Potrivit spuselor sale, la nivel energetic, moartea fiicei sale are legătură cu problemele care existau în legătură cu fosta lui soție.

„Este extrem de complexă această problemă. Problema, de fapt, nu era în copil, ci în mama copilului. Iar mama copilului a rămas cu aceleași probleme. Acesta este și motivul pentru care noi ne-am separat cu relația, iar eu am început o altă relație. Problemele adevărate nu erau în copil, erau în mama copilului. Energetic, fiecare mamă are un string, un fel de cablu usb cu copilul. Și toate datele negative sau pozitive de la mamă se transmit copilului. Iar dacă copilul este în primul stagiu de formare, adică între un an și 14 ani, copilul nu poate riposta și nu poate să lupte împotriva datelor care coboară din mamă. Și-atunci toate datele negative din mamă au coborât în copil, iar copilul a încetat să mai trăiască, să mai stea în trup adică, din cauza acelor date. Lucrurile, cum spuneam, sunt foarte complexe. Eu am aprofundat această cunoaștere din ce în ce mai mult. Acum înțeleg cum un om care face cancer, are niște probleme, niște traume din copilărie sau din părinții lui. Părinții noștri sunt poarta noastră de intrare în lume, un fel de Dumnezeii noștri. Noi ne luăm toate datele vieții de la ei. Dacă viața nu e pozitivă, benefică, cu certitudine va interveni separarea de viață.”, a mai spus artistul. 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Nu am lăsat pe nimeni în preajma mea care să se uite cu milă sau cu compasiune la mine, în acea perioadă” Eugenia Șerban, părăsită de prieteni în perioada în care s-a luptat cu cancerul!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies