În ultimul episod al acestui sezon: Familia Unal dezbinată de Nilay

În ultimul episod al acestui sezon:  Familia Unal dezbinată de Nilay
În ultimul episod al acestui sezon: Familia Unal dezbinată de Nilay

Fanii îndrăgitului serial “O dragoste” vor putea urmări astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D, episodul care încheie cel de-al doilea sezon al producției, la Kanal D.

Relația extrem de tensionată dintre Gorkem și membrii familiei Unal va atinge cote alarmante iar Nilay, care nu mai suportă atacurile îndreptate asupra sa, din partea soției lui Fatih decide să dezvăluie marele secret al acesteia.

Cu toate că Pembe realizează amploarea uluitoare pe care o va lua aflarea secretului lui Gorkem, de catre familia Unal, Nilay merge înainte iar setea acesteia de răzbunare, în ceea ce o privește pe soția lui Fatih, învinge.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

La o nouă reuniune a famililor Unal și Arslan evenimentele dramatice ce se vor derula între membrii acestora capătă dimensiuni uluitoare...

Nu ratați astăzi, de la ora 20:00, ultimul episod al sezonului curent al  serialului “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.

Începând de mâine, 27 iunie, de la ora 20.00, fanii celor mai bune seriale turcești vor putea urmări noul serial "Tablou de familie", ce va fi difuzat în fiecare zi, de luni până vineri, numai la Kanal D.

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Care a fost relația lui Giani Kiriță cu mama lui în copilărie. Cum a fost nevoit de mic să se învețe cu greutățile vieții: „N-am fost mămos. Eu am văzut sacrificiul suprem.”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Răzbunarea unui student din Constanţa. Și-a incendiat profesorul pentru nota primită la examen. Care este starea dascălului

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Julia îl cheamă pe Sebastian în camera roșie! „Îmi place...”. Aflați cum reacționează Roberta în episodul din „Casa iubirii” de sâmbătă, 29 iunie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Românii din vestul țării, în pericol! Medicii trag un semnal de alarmă. Boala care îi pândește, din cauza bacteriei descoperită în aer


Cookies