,,În viața mea nu este mereu soare”. Anca Serea, cu ochii în lacrimi. Ce a declarat soția lui Adi Sînă pe rețelele de socializare

,,În viața mea nu este mereu soare”. Anca Serea, cu ochii în lacrimi. Ce a declarat soția lui Adi Sînă pe rețelele de socializare
,,În viața mea nu este mereu soare”. Anca Serea, cu ochii în lacrimi. Ce a declarat soția lui Adi Sînă pe rețelele de socializare

Anca Serea trece printr-o perioadă foarte grea din viața ei, deoarece fiul său, Moise, s-a îmbolnăvit, iar vedeta a fost lângă el în tot acest timp. Ea a postat un mesaj pe rețelele de socializare, despre perioada prin care a trecut și a făcut mărturisiri emoționante.

Anca Serea își dedică tot timpul pentru a fi o mamă bună și își dorește tot ceea ce este mai frumos pentru cei șase copii pe care îi are. În ultima perioadă, fiul ei, Moise, a trecut printr-o perioadă dificilă, iar vedeta a fost lângă el permanent.

Anca Serea și Adi Sînă
Anca Serea și Adi Sînă[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Anca Serea, în vacanță în Franța cu copiii: ”Ultima noastră zi a fost plină de peripeții”

Anca Serea, în lacrimi pe rețelele de socializare

Anca Serea a trecut prin clipe de coșmar, asta după ce fiul ei, Moise, s-a îmbolnăvit. Vedeta a fost nevoită să-i administreze un tratament, asta pentru că micuțul a avut enterocolită. Anca Serea își ține fanii la curent cu toate momentele din viața ei, iar de această dată soția lui Adi Sînă a izbucnit în lacrimi pe rețelele de socializare și a transmis un mesaj celor care o urmăresc.

Anca Serea a trecut prin momente cumplite, după ce fiul ei, Moise, s-a îmbolnăvit. Vedeta i-a administrat un tratament, deoarece micuțul s-a confruntat cu o enterocolită.

Vedeta este destul de activă pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu evenimentele din viața ei, și de această dată, soția lui Adi Sînă a izbucnit în lacrimi și a postat un mesaj pentru toți cei care o urmăresc.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ea a spus că Moise este puțin mai bine, iar astăzi, în mașină, după multe zile de griji și scenarii, a avut o cădere destul de urâțică

''Am ajuns acasă, Moise pare că este puțin mai bine! Iar astăzi în mașină după multe zile de griji și scenarii tâmpite am avut o cădere urâțică uitându-mă la el cum doarme în majoritatea timpului.

În viața mea nu este mereu soare și nici nu mi-aș dori să fie! Am zile și zile și deși sunt un om foarte puternic și trecut prin multe atunci când copiii sunt bolnăviori am momente în care simt că sunt fără soluții! E clar că a fi sănătos este cel mai important lucru!'', a mărturisit Anca Serea pe rețelele de socializare.

Anca Serea, cu ochii în lacrimi
Anca Serea, cu ochii în lacrimi[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mirela Vaida se confruntă cu probleme de sănătate! Cum s-a afișat vedeta în mediul online: „Mi-am pus gluga-n cap, m-am chircit pe scaun”

Ce a pățit Moise, fiul Ancăi Serea

Anca Serea a trecut printr-o perioadă destul de dificilă, asta pentru că micuțul ei s-a îmbolnăvit de enterocolită, iar vedeta și-a anulat toate activitățile în ultima perioadă și l-a supravegheat în permanență pe micuțul ei.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ea a declarat că nu a dormit aproape deloc, deoarece Moise a făcut o formă de gastroenterită destul de gravă.

„Din păcate nu am dormit aproape deloc... Moise a făcut o formă de gastroenterită virală destul de urâțică, asta după ce Leah a suferit și ea câteva zile bune. De ieri Moise a luat un virus foarte neplăcut. Astăzi ne-am anulat toate activitățile! Moise nu este în mare formă, a avut o noapte foarte grea. Febră, dureri abdominale, multiple vărsături, scaune foarte moi, lipsa poftei de mâncare în 24 de ore... Cam așa a fost la noi'', a scris Anca Serea pe rețelele de socializare.

Anca Serea și Adi Sînă
Anca Serea și Adi Sînă[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Anca Serea se confruntă cu probleme grave de sănătate: „Nu mai vedeam cu ochiul drept”

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Anca Serea își mai dorește un copil! Anunțul surprinzător făcut de prezentatoarea TV: „Daaa! O fetiță”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies