În vreme de autoizolare, avem destul timp liber, așa că haideți să învățăm cum folosim CORECT produsele cosmetice

Idei de izolare: cum folosim corect produsele cosmetice
Idei de izolare: cum folosim corect produsele cosmetice

Având în vedere că acum avem destul de mult timp liber, nu trebuie să ne neglijăm, ci e momentul să avem grijă de noi. Haideți să învățăm cum folosim CORECT produsele cosmetice.

De foarte multe ori se întâmplă să citim recenzii foarte bune despre un produs, dar pentru noi nu funcționează. Este foarte important să folosim corect produsele cosmetice și, ce perioadă mai bună să învățăm acest lucru, dacă nu acum, când avem atâta timp liber? Deși nu trăim vremuri fericite, trebuie să găsim pozitivitate în tot ce facem, așa că este un moment oportun pentru a ne dezvolta o rutină de îngrijire facială, însă este esențial să știm cum folosim și ce întrebuințare au produsele cosmetice.

Citeste si: Laminarea sprâncenelor. Cum îți laminezi sprâncenele ACASĂ? Sfaturi de la specialistul kfetele.ro, Carmen Sveduneac

În cazul unui produs cosmetic, se poate ca ingredientele pe care acesta le conține, sau textura pe care o are să nu fie potrivite tipului tău de piele- de asta uneori recenziile pe care noi le citim nu relevă rezultatul pe care produsul îl are asupra noastră.

Dar, lăsând la o parte componența produsului, este foarte important ca acesta să fie aplicat în momentul bun, conform unei tehnici corecte.

Cum te folosești corect de produsele cosmetice? Curățarea tenului este cel mai important pas

Idei de izolare: cum folosim corect produsele cosmetice
Idei de izolare: cum folosim corect produsele cosmetice

Deși nu poate nu te-ai machiat astăzi, este în continuare vital să îți cureți tenul înainte să te culci. Toxinele și poluarea aerului influențează negativ tenul nostru, pe care este important să îl curățăm zilnic, cel puțin o dată pe zi.

Acest pas este important pentru că în urma curățării, pielea nu rămâne numai frumoasă, ci și sănătoasă- iar asta este cel mai important. Produsul pe care îl folosești trebuie să fie recomandat de un specialist, pentru că poate dăuna pielii tale, o poate usca sau poate să favorizeze apariția de riduri și linii fine pe termen lung.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Rodia, izvor de sănătate pură. Beneficiile fructului minune

Cum folosești corect produsele cosmetice? Mereu începem cu aplicarea cremei de ochi

Idei de izolare: cum folosim corect produsele cosmetice
Idei de izolare: cum folosim corect produsele cosmetice

Pielea din jurul ochilor este mult mai sensibilă decât cea din alte zone, motiv pentru care aplicarea acesteia trebuie să fie foarte delicată, prin tapotare. Deși pielea este mai subțire, poate fi mai uscată, motiv pentru care primul pas în orice rutină, trebuie să fie aplicarea cremei de ochi, pentru a avea destul timp să se absoarbă în piele.

Și pielea trebuie hidratată mereu, iar metoda recomandată este de a aplica puncte mici pe toată fața, după care tapotăm până produsul se va absorbi în piele. Ulterior, vom folosi mișcări circulare pentru a uniformiza produsul și a avea același nivel de hidratare pe orice porțiune a pielii.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cum folosești corect produsele cosmetice? Producție se vor aplica MEREU în funcție de textură

Idei de izolare: cum folosim corect produsele cosmetice
Idei de izolare: cum folosim corect produsele cosmetice

Produsele se aplică, de când lumea, de la cel mai ușor, până la cel mai gras. Astfel, este o probabilitate foarte mică de a nu permite produselor mai grase să pătrundă în piele, din cauza celor ușoare, aplicate în primele straturi. Ordinea corectă va fi, întotdeauna: esență, ser și/sau gel, cremă hidratantă și cremă cu factor de protecție solară.

Citeste si: De ce este imperios necesar să folosești cosmetice de calitate?



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

De ce este imperios necesar să folosești cosmetice de calitate?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies