In weekend avem primavara - Cate grade se vor inregistra. Prognoza completa

In weekend avem primavara - Cate grade se vor inregistra. Prognoza completa
In weekend avem primavara - Cate grade se vor inregistra. Prognoza completa

Dupa o saptamana friguroase si in care s-au inregistrat temperaturi cu minus in multe zone ale tarii, ne asteapta un weekend calduros.
Meteorologii au anuntat ca vom avea maxime chiar si de 12 grade Celsius in aceste zile.

Vineri: Valorile termice diurne vor continua sa creasca usor in vest, nord-vest si partial in centru, in timp ce in restul teritoriului vremea se va mentine local geroasa noaptea.

Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 9 grade, cu cele mai ridicate valori in zona de deal din Banat si Crisana. Cele minime vor avea valori de la -17...-15 grade in depresiunile Carpatilor Orientali, pâna la 1-3 grade in Dealurile de Vest.

Cerul va fi variabil, cu innorari in extremitatea de est si sud-est, dar conditiile de precipitatii vor fi reduse. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in sudul Banatului si pe litoral.

in zonele joase de relief, mai ales dimineata si noaptea, pe arii restrânse, va fi ceata.

Sâmbata: regimul termic diurn va fi usor mai ridicat in vest, nord-vest, centru, precum si in zonele de deal si munte, in timp ce in restul teritoriului va fi apropiat de normal.

Noaptea si dimineata vremea va fi geroasa in depresiuni si izolat in regiunile extracarpatice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 10 grade, iar cele minime intre -14 grade in depresiunile din estul Transilvaniei si 2 grade in Dealurile de Vest.

Cerul va fi variabil, cu innorari in estul si sud-estul tarii, dar probabilitatea pentru precipitatii va fi redusa. Vântul va sufla slab pâna la moderat, cu intensificari trecatoare in sudul Banatului. in zonele joase de relief, mai ales dimineata si noaptea, local va fi ceata, informeaza stiri pe Surse.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Meteo: Toamna in toata regula. Noptile devin mai reci

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Prognoza meteo pe 3 luni. Ne asteapta cea mai calduroasa iarna din ultimii ani

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies