Înainte de a pleca de la Survivor România, Cristina Șișcanu a atacat-o dur pe Grațiela Duban ”Gata! Până aici”

Înainte de a pleca de la Survivor România, Cristina Șișcanu a atacat-o dur pe Grațiela Duban ”Gata! Până aici”
Înainte de a pleca de la Survivor România, Cristina Șișcanu a atacat-o dur pe Grațiela Duban ”Gata! Până aici”

Grațiela Duban a fost principala țintă a Cristinei Șișcanu după nominalizarea ei de echipa Faimoșilor de la Survivor România. Cristina i-a reproșat acesteia că nu se aștepta să o voteze.

După ce a fost votată de cei mai mulți din echipa ei pentru a fi eliminată, Cristina Șișcanu a avut discuții cu coechipierii ei. Se pare însă că dintre toți, cel mai mult a derenajat-o pe Cristina Șișcanu votul dat de Grațiela Duban, motiv pentru care i-a cerut acesteia explicații privind alegerea ei.

Grațiela: Nu mi se pare că ești foarte bătăioasă pentru echipă, pe traseu.

Nu zic aici…

Cristina Șișcanu: Nu mai am ce să discut. Gata, până aici! Grațiela ți se pare că nu sunt bătăioasă? Eu am făcut niște lucruri pentru voi. (…) Pentru mine a contat foarte mult părerea ta, pentru că eu te-am considerat o persoană cerebrală, cu o experiență de viață și pentru mine contează foarte mult...M-a dezamăgit votul tău!

Apoi, Grațiela Duban a explicat că a încercat să se justifice, să vorbească de mai multe ori cu Șișcanu, tocmai pentru a lămuri lucrurile, numai că lucrurile s-au complicat.

”Nu am vrut să fie supărată pe mine și m-am dus să-i explic și mi-a spus că a înțeles. Pe urmă am auzit că a spus despre noi că am votat cu răutate”, a povestit Grațiela Duban.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Concurenții ”Survivor România” au trăit momente de groază! Insula lor a fost invadată de 25 de bărbați cu macete

Într-o altă discuție, Cristina Șișcanu i-a spus clar Grațielei Duban că o credea prietena ei și că ea nu ar fi votat-o indiferent de situație.

Cristina Șișcanu: Ești ultimul om la care m-aș fi gândit că m-ai fi votat

Grațiela Duban: Mă faci să mă simt prost. De ce ai avut așteptarea asta de la mine?  Ți-am zis eu că suntem prietene sau că ne susținem orice ar fi? (…) Ce să fac? Trebuie să votez, cum votez, pe ce principii? Că principiul ăla de corectitudine l-am învățat de la tataie, principiul de prietenie

l-am învățat cu viața..

Cristina Șișcanu: Eu n-aș fi dat un vot împotriva ta indiferent ce ai fi făcut. Dar nu înseamnă că-i corect. Poate-i corect așa cum gândești tu

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Grațiela Duban: Eu am zis că m-am împrietenit cu toate, și toate sunteți la același nivel

Cristina Șișcanu: La mine nu sunt toate pe același...

 

Cristina Șișcanu, prima eliminată de la Survivor România

Până la urmă, Cristina Șișcanu a susținut că a acceptat alegerea colegilor săi de echipă, iar în urma voturilor telespecatorilor, ea a fost cea care a părăsit competiția Survivor România.

"A fost o experiență interesantă, foarte intensă. Într-adevar, pe partea sportivă, pe trasee, nu prea m-am descurcat la nivelul la care ar trebui și ceilalți colegi nu au reusit sa acumuleze puncte in favoarea echipei", a spus Cristina Șișcanu înainte de a pleca de la Survivor România.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies