„Înainte de meciuri, niciodată nu mănânc dulciuri. Nu am îndrăznit să visez acest lucru!” Simona Halep, dezvăluiri neștiute despre secretul succesului său!

„Înainte de meciuri, niciodată nu mănânc dulciuri. Nu am îndrăznit să visez acest lucru!” Simona Halep, dezvăluiri neștiute despre secretul succesului său!
„Înainte de meciuri, niciodată nu mănânc dulciuri. Nu am îndrăznit să visez acest lucru!” Simona Halep, dezvăluiri neștiute despre secretul succesului său!

Simona Halep a vorbit despre cum a reușit să câștige turneul de la Wimbledon.

Simona Halep este una dintre cele mia cunoscute personalități din România, una dintre cele mai de succes sportive de la noi din țară, care a făcut istorie în lumea tenisului, reușind de-a lungul carierei sale să ocupe prima poziție în clasamentul mondial WTA, fiind cea mai titrată jucătoare de tenis din istoria României.

Astfel, de-a lungul timpului, sportiva a muncit din greu pentru a ajunge unde se află în prezent și a făcut sacrificii enorme pentru a-și îndeplini visul, acela de a fi cea mai bună jucătoare de tenis din lume.

Invitată în cadrul podcastului moderat de Andi Moisescu, Simona Halep a vorbit deschis despre sacrificiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului și cum a ajuns în punctul în care să facă istorie în industria tenisului românesc.

Simona Halep nu consumă niciodată dulciuri înainte de meci

Citește și: ”Sunt sigur că Simona Halep ar ieși pozitiv.” Cum a reacționat Smiley, după ce Simona Halep a fost suspendată din lumea tenisului. Artistul a trimis un mesaj de solidaritate în mediul online

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Simona Halep, dezvăluiri neștiute despre secretul succesului său!
Simona Halep[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Cel mai mare coșmar din viața mea.” Simona Halep a vorbit pentru prima dată, după ce a fost acuzată de dopaj pentru a doua oară

Vedeta are anumite obiceiuri de la care nu se abate, indiferent de situație. Aceasta a mărturisit că pe lângă superstițiile și obiceiurile sale, este foarte atentă la alimentație. De aceea, nu consumă niciodată dulciuri înainte de meci.

Înainte de meciuri, niciodată nu mănânc dulciuri. Niciodată! Doar după, dacă e să simt nevoia, o ciocolățică mică mai merge, dar am grijă .”, a mărturisit Simona Halep.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Simona Halep, dezvăluiri emoționante despre turneul de la Wimbledon

Simona Halep, dezvăluiri neștiute despre secretul succesului său!
Simona Halep[Sursa foto: Facebook]

Printre cele mai spectaculoase victorii din cariera Simonei Halep, se numără cea de la Wimbledon, din anul 2019, atunci când sportiva a câștigat turneul de tenis jucând pe un teren de iarbă. Simona Halep a povestit cum în ciuda faptului că nu a îndrăznit niciodată să viseze la victorie, aceasta știa că trebuie să o obțină cu orice preț.

Nu am îndrăznit să visez acest lucru. Neavând un teren de iarbă, eu până la 17 ani nu jucasem pe iarbă. Numai când m-am dus la Wimbledon junior și am jucat, am câștigat vreo 3-4 meciuri din prima. Nu mi-a displăcut suprafața, dar nu apucam să mă acomodez că se încheia turneul și trebuia să plec. Era prea mult să mă gândesc că pot câștiga Wimbledonul, mai ales cu jucătoarele care sunt astăzi foarte puternice.

Mintea mea era că nu se poate termina altfel decât cu jocul perfect și cu trofeul în mână .”, a povestit Simona Halep.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Eram foarte săraci. Mă marginalizau pentru că eu eram săracă.” Claudia Puican, dezvăluiri dureroase despre copilăria sa! Soția lui Armin Nicoară s-a confruntat cu lipsurile materiale!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies