„Încă de la o vârstă foarte mică am fost stâlpul casei. Am făcut şi aş face orice pentru fratele meu! Nu știu dacă o să vină acasă de sărbători.” Cine este fratele mai mic al Ginei Pistol

„Încă de la o vârstă foarte mică am fost stâlpul casei. Am făcut şi aş face orice pentru fratele meu! Nu știu dacă o să vină acasă de sărbători.” Cine este fratele mai mic al Ginei Pistol
„Încă de la o vârstă foarte mică am fost stâlpul casei. Am făcut şi aş face orice pentru fratele meu! Nu știu dacă o să vină acasă de sărbători.” Cine este fratele mai mic al Ginei Pistol

Cine este și care este domeniul de activitate al fratelui Ginei Pistol, George Paul Pistol! Blondina menține o legătură strânsă cu fratele său, care este mai mic decât ea.

Gina Pistol nu mai are nevoie de nicio prezentare. Vedeta este cunoscută de o țară întreagă și este apreciată de mii de români, datorită caracterului său puternic, dar și al umorului cu care i-a făcut mereu pe cei de acasă să râdă.

Citește și: „Eu am spus clar! Este o relație la început! Nu am vrut această vâlvă, a fost o întâmplare.” Dinu Maxer se află într-o nouă relație

Cine este fratele mai mic al Ginei Pistol

Cu toate că o mare parte din timp a stat în lumina reflectoarelor, Gina Pistol și-a dorit să se știe cât mai puține detalii de familia ei, deoarece nu a vrut să amestece viața personală cu cea profesională.

Prezentatoarea TV și-a dorit ca micuța ei, dar și ceilalți membri ai familiei să stea departe de camerele de filmat sau de cei de acasă.

Din acest motiv fanii ei nu știau că ea are un frate mai mic cu care are o legătură specială.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

George Paul Pistol nu locuiește în România, ci a reușit să își creeze o carieră de succes în afara țării. Chiar și așa, el și Gina au o relație foarte strânsă și de fiecare dată când apare o oportunitate, se vizitează.

Acesta stă în Polonia, alături de cea cu care se va căsători și lucrează la un brand de haine de lux.

„George Paul îl cheamă, dar Paul nu-l strigă nimeni. Fratele meu lucrează la un brand foarte mare de haine cunoscut în toată lumea. S-a mutat cu logodnica lui în Polonia. S-a mutat acolo cu slujba, face bine. Nu știu dacă o să vină acasă de sărbători”, a mărturisit Gina Pistol, în legătură cu viața fratelui său, George Paul Pistol.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cum se înțeleg Gina Pistol și fratele său mai mic

Gina Pistol a mărturisit că are o relație foarte frumoasă cu fratele ei și că ar face orice pentru el. Vedeta este familistă și încă de la o vârstă fragedă s-a ocupat de diverse sarcini din casă și nu numai.

„Avem o relație foarte frumoasă. Îmi iubesc familia foarte mult.

Am făcut şi aş face orice pentru fratele meu, pentru cei dragi. Încă de la o vârstă foarte mică am fost stâlpul casei, mi-am asumat rolul ăsta.Se spune că nici o frunză nu cade acolo unde nu trebuie. Tot ce am experimentat în trecut m-a făcut omul care sunt acum. Iar pentru asta nu pot decât să fiu recunoscătoare”, a mai spus soția lui Smiley.

Citește și: ”Să nu ne mai ferim.” Ce a postat Deea Maxer pe rețelele de socializare. Fanii au fost în extaz



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Când a venit refrenul piesei, ideea ei, eram în America.” Smiley s-a confruntat cu o situație dificilă, în urmă cu mai mulți ani. Artistul și-a deschis sufletul de abia acum

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies