Încă n-ai găsit o soluție eficientă pentru tratarea acneei? E posibil să o aibă rodd.ro!

Încă n-ai găsit o soluție eficientă pentru tratarea acneei? E posibil să o aibă rodd.ro!
Încă n-ai găsit o soluție eficientă pentru tratarea acneei? E posibil să o aibă rodd.ro!

Atunci când farmacia își combină puterea cu cea a naturiii, rezultă produse extraordinare, vindecătoare, benefice pentru sănătate.

Așa este și în cazul produselor ROD, ce au fost create din pasiune pentru domeniul farmaceutic și iubire de natură. Calitatea primează când vine vorba de aceste produse, fiind RODul muncii unei farmaciste, ce și-a dedicat timpul și pasiunea pentru a crea pentru oameni remedii ce trebuie să fie nelipsite din dulăpiorul cu medicamente sau noptieră.

Primul produs ROD a fost creat din dragoste de mamă, farmacista găsind cu greu medicamente pentru unul dintre micuții săi, pe care să o accepte atunci când era răcit. Așa că practic și-a luat destinul în propriile mâini, a pus iubire, un strop de magie, ingrediente naturale și a creat primul produs farmaceutic ROD Imunitate. De atunci gama s-a extins, acum existând produse ce ajută la tratarea diverselor afecțiuni, creme hidratante și cicatrizante, antiperspirante, creioane nazale și multe altele.

Produsele ROD Anti Acnee

Majoritatea oamenilor se confruntă cu diferite tipuri de acnee, în forme mai ușoare sau mai severe. Unii chiar se confruntă cu această afecțiune inestetică chiar la vârste considerabile în viața de adult. Tratarea acneei poate fi o adevărată corvoadă, fiind o afecțiune ce mănâncă zilnic din stima de sine a unei persoane, erodându-i încrederea, până în punctul în care ajunge în depresie. De multe ori dacă acneea este într-o formă gravă, oamenii refuză chiar și să își părăsească locuința. Acum este timpul să îți iei viața înapoi și să lupți împotriva acesteia cu armele potrivite de pe rodd.ro.

De multe ori oamenii nu realizează că unele produse pentru acnee nu le sunt potrivite lor, fiindcă trebuie luat în considerare și tipul de ten pe care îl au. Dacă au ten gras, un produs care i-a ajutat pe alții să se vindece, dar care conține prea multe uleiuri, poate de fapt să agraveze situația tenului acneic. De aceea, crema ROD are o formulă unică, inovatoare, având compuși naturali, esențiali în tratarea acneei. Conține uleiuri esențiale, zinc, împreună luptând pentru tratarea, vindecarea și stoparea oricărui tip de acnee. Este ideală și pentru urmele lăsate de coșuri, pielea ta își va recăpăta elasticitatea, strălucirea și fermitatea. De asemenea, din rutina de beauty nu trebuie să lipsească tonerul, așa că alege tonerul ROD Anti Acnee. Acest toner acnee este pe bază de hidrolat de rozmarin, iar împreună cu celelalte ingrediente ajută la o curățare în profunzime a tenului. Folosește-l înainte de aplicarea cremei, pentru a maximiza și a obține rezultate într-un timp mai scurt.

Vrei să ai un bronz glowy, superb?

Fiindcă tot a venit vara, cu siguranță vei fugi pe undeva la mare. Ia cu tine în bagaj serul de plajă cu pulbere de aur, ce îți va hidrata pielea în profunzime și te va ajuta să obții un bronz frumos, uniform. Ingredientele din compoziție au proprietăți protectoare împotriva radiațiilor UV, antioxidante, anti îmbătrânire și regeneratoare.

Serul are și efect antiinflamator, ideal pentru calmarea iritațiilor, a pielii ce suferă de cuperoză, roșeață, eczeme sau arsuri solare. Are proprietăți de calmare, este un bun cicatrizant și este antibacterian. Este perfect chiar și pentru persoanele cu piele sensibilă și ajută la prelungirea bronzului.

Descoperă și tu produsele ROD accesând pagina oficială www.rodd.ro.

Contact: 0747 177 099

[email protected]



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies