Încă o gravidă în showbiz! O prezentatoare TV de ştiri a făcut anunţul: ”Am primit această binecuvântare”

Încă o gravidă în showbiz! O prezentatoare TV de ştiri a făcut anunţul: ”Am primit această binecuvântare”
Încă o gravidă în showbiz! O prezentatoare TV de ştiri a făcut anunţul: ”Am primit această binecuvântare”

O altă prezentatoare tv de ştiri se va retrage din lumina reflectoarelor pentru o perioadă.

Este vorba despre Alexandra Păcuraru, o prezentatoare tv de ştiri de la un post de televiziune din România. Tânăra va deveni, pentru a treia oară, mamă. A transmis un mesaj emoţionant: ”Sunt recunoscătoare Bunului Dumnezeu pentru toate minunile ce mi Le-a dat să trăiesc. Mi-am dorit foarte mult încă un copil şi iată că am primit această binecuvântare. Acum, cea mai importantă este sănătatea bebeluşului şi pentru o perioadă am să-i ofer, aşa cum este firesc, toată iubirea, toată liniştea şi toată bucuria”, conform Realitatea.

Mirela Vaida şi Andreea Bălan vor deveni mame, din nou!

Familiile celor două vedete se măresc! Mirela Vaida chiar a şi spus sexul copilului, prezentatoarea tv pregătindu-se vertiginos să mai primească în familia sa un băieţel! De asemenea, Andreea Bălan este şi ea bucuroasă, căci micuţa Ella va mai avea cu cine să se joace.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Andreea Bălan, însărcinată a doua oară: "Noul bebe o să apară în viaţa noastră la începutul lunii martie"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies