Incaltamintea pe care o poarta spune multe despre el! Afla-i secretele!

Incaltamintea pe care o poarta spune multe despre el! Afla-i secretele!
Incaltamintea pe care o poarta spune multe despre el! Afla-i secretele!

Se spune ca nu e bine sa judeci o carte dupa coperti, insa uneori anumite aspecte ce tin de vestimentatie iti arata ce fel de persoana este barbatul cu care te intalnesti. Observa ce fel de incaltaminte poarta si noi iti spunem tot ce trebuie sa stii despre personalitatea lui.

Pantofii stil barcuta- daca barbatul cu care iesi poarta astfel de incaltaminte inseamna ca este genul care este preocupat de shopping si de felul in care arata. Depune efort in alcatuirea unei tinute si ii place sa o accesorizeze cu ochelari de designer si genti. Poarta deseori tricouri polo si abordeaza stilul casual, mai ales pe timpul verii.

Sandalele flip- flops- barbatii care poarta acest gen de incaltaminte sunt fani ai vacantelor la mare, probabil le place sa incalece valurile pe placa de surf sau sa tolaneasca la soare cu un cocktail in

mana. Cel mai important factor atunci cand isi alege piesele vestimentare este confortul, asa ca sa nu fi suprinsa daca apare la o intalnire cu blugii rupti si un tricou larg. Ti se poate parea anti- fashion, insa lui i se pare ca este practic.

Tenisi- barbatul care are o colectie impresionanta de Convers Sneakers este destul de copilaros si nu prea ia viata in serios.

Insa o multime de barbati au o pereche din acest tip de incaltaminte, asa ca s-ar putea ca barbatul– Converse sa fie sociabil, cumpatat si amabil.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

The smart shoes- pantofii eleganti sunt simbolul unui gentleman. Acest tip poarta de cele mai multe ori costum si este foarte increzator si sarmant.

De asemenea, barbatul care poarta pantofi eleganti lucreaza in domeniul business care ii impune un astfel de look. Probabil te intalnesti cu un tip inteligent si in aparenta rece, care are insa un suflet de milioane.

Ghetele spun despre barbatul care le poarta ca este cool si are o atitudine pozitiva in viata. Poarta de cele mai multe ori tinute relaxate, jeansi, pulovere din casmir si  camasi casual.

Este genul care te va prezenta parintilor dupa a treia intalnire.

 

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Gabriela Cristea, despre situațiile din trafic. Ce a pățit prezentatoarea TV în timp ce își ducea fetele la școală. “Copiii sunt cei care trebuie să plătească”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Sfatul zilei din 22 septembrie 2024. O zodie se ocupă de o planificare atentă a resurselor

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies