Încântă-ți papilele gustative cu o explozie de arome! Cheesecake-ul cu fructe de pădure, un desert ușor și răcoritor

reteta de cheesecake cu fructe de padure
Rețeta de Cheesecake cu fructe de pădure, care nu necesită coacere

Cheesecake-ul cu fructe de pădure reprezintă o adevărată delicatesă, care se poate prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați această rețetă simplă?

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de  cheesecake cu fructe de pădure. În plus, descoperiți și care este secretul pentru cel mai gustos cheesecake cu fructe de pădure, preparat exact pe gustul vostru.   

 

Rețetă de  Cheesecake cu fructe de pădure

Astăzi vom realiza cea mai simplă rețetă de  cheesecake cu fructe de pădure, absolut delicioasă, în doar 9 pași simpli!

Timp de pregătire  – 30 minute

Timp de preparare  – 30 minute

Timp total  – o oră+ timp de răcire

Porții  – 8 persoane

Ingrediente – Cheesecake cu fructe de pădure

  • un pachet de biscuiți populari
  • 100 g unt (la temperatura camerei)
  • 500 ml smântână lichidă (rece)
  • 230 g cremă de brânză
  • 100 g zahăr pudră
  • o lămâie
  • pudră de gelatină
  • apă fierbinte
  • o conservă cu fructe de pădure

De menționat este faptul că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 8 persoane. Dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, ar trebui să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate mai sus.

cheesecake cu fructe de padure
Rețeta de Cheesecake cu fructe de pădure, care nu necesită coacere[Sursa foto: pexels]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Rețetă delicioasă de Quiche Lorraine. O să fi pe placul întregii familii!

Mod de preparare - Cheesecake cu fructe de pădure

Pasul 1.  În primul și-n primul rând, ne vom ocupa de prepararea blatului nostru de cheesecake. Așadar, vom avea nevoie de un pachet de biscuiți populari, pe care îi vom pune într-un robot de bucătărie, pentru a-i mixa, până când se vor sfărâma. Odată sfărâmați toți biscuiții, îi vom transfera într-un bol de dimensiuni potrivite, peste care vom adăuga și 100 de grame de unt (la temperatura camerei), pe care l-am topit în prealabil.

Cu ajutorul unei linguri de lemn, vom amesteca bine cele două ingrediente, până când se vor combina uniform. Conținutul se pune la frigider, pentru aproximativ 30 de minute.

Pasul 2.  După acest interval de timp, scoatem bolul cu biscuiții din frigider și turnăm conținutul într-o tavă rotundă de cuptor, cu fundul detașabil, în care am așezat o hârtie de copt. Cu ajutorul unei spatule vom uniformiza suprafața acesteia.

Tava se introduce înapoi la frigider.

Pasul 3.  În acest timp, ne vom ocupa de prepararea cremei noastre de cheesecake. Așadar, vom avea nevoie de un bol de dimensiuni mai mari, în care vom adăuga 500 de mililitri de smântână lichidă (rece), pe care o vom amesteca cu telul, până când vom obține o textură cremoasă.

Pasul 4.  În continuare, vom avea nevoie de un bol de dimensiuni mai mari, în care vom adăuga 230 de grame de cremă de brânză, peste care vom adăuga 100 de grame de zahăr pudră. Cele două ingrediente se vor amesteca bine de tot, cu ajutorul unui tel, până când se vor combina exact așa cum ne dorim. Imediat apoi, vom rade și coaja de la o lămâie, tot în acest bol, dar și zeama acesteia, continuând să amestecăm.

Pasul 5.  În același bol, este necesar să adăugăm și 20 de grame de pudră de gelatină, alături de 2 linguri de apă fierbinte. Amestecăm cu telul, pentru a se combina așa cum ne dorim, iar imediat apoi, vom adăuga și conținutul din bolul cu smântână lichidă.

cea mai simpla reteta de cheesecake cu fructe de padure
Rețeta de Cheesecake cu fructe de pădure, care nu necesită coacere[Sursa foto: pexels]

Citește și: Rețetă de Pancakes cu ciocolată și fructe deasupra. Secretul pentru cele mai pufoase!

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Pasul 6.  A venit momentul să scoatem tava din frigider și să turnăm compoziția de cheesecake. Cu ajutorul unei spatule, vom uniformiza crema. Tava se introduce înapoi la frigider.

Pasul 7.  Acum ne vom ocupa de pregătirea topping-ului nostru de fructe de pădure. Așadar, vom avea nevoie de o conservă cu fructe de pădure, pe care o vom turna într-un blender și vom mixa, până când totul este omogen.

Pasul 8.  În continuare, vom avea nevoie de un bol de dimensiuni potrivite, peste care vom așeza o sită, în interiorul căreia vom turna conținutul de fructe de pădure din blender, pentru a îndepărta mai ușor semințele. Într-un bol mai mic, va trebui să dizolvăm puțin praf de gelatină cu câteva linguri de apă clocotită, amestec pe care îl vom combina cu fructele de pădure. Amestecăm bine.

Pasul 9.  Scoatem tava de la frigider, turnăm topping-ul de fructe de pădure, apoi reintroducem tava la frigider, pentru aproximativ 3 ore, iar rețeta este gata!

Cheesecake-ul cu fructe de pădure  este gata și se poate servi. Poftă bună!

retete cheesecake fara coacere
Rețeta de Cheesecake cu fructe de pădure, care nu necesită coacere[Sursa foto: pexels]

Citește și: Rețeta de Banana Bread, una dintre cele mai pufoase!



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Rețetă de tort catifea roșie, cunoscut ca tort red velvet

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies