„Încasări pe care eu nu le-am văzut niciodată.” Brigitte Pastramă a mărturisit motivul pentru care a făcut închisoare timp de doi ani

„Încasări pe care eu nu le-am văzut niciodată.” Brigitte Pastramă a mărturisit motivul pentru care a făcut închisoare timp de doi ani
„Încasări pe care eu nu le-am văzut niciodată.” Brigitte Pastramă a mărturisit motivul pentru care a făcut închisoare timp de doi ani

După decesul primului soț al său, Brigitte Pastramă a petrecut doi ani în închisoare. Ea susține că a căzut victimă unei înșelătorii pusă la cale de managerul unui club deținut de soțul său, care a avut intenția să o împingă în spatele gratiilor.

Brigitte Pastramă a primit o condamnare de doi ani de închisoare efectivă, imediat după decesul soțului său.

În ciuda eforturilor de a-și dovedi nevinovăția, Brigitte Pastramă a fost încarcerată, în timp ce fiul ei a fost crescut de bunici. Într-un interviu sincer acordat în cadrul emisiunii „În Oglindă", difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, ea a făcut declarații directe despre acest subiect.

Citește și: „Parcă nu mai sunt om.” Victor Slav nu își poate reveni. Fostul prezentator este foarte afectat de moartea tatălui său

Brigitte Pastramă a făcut doi ani închisoare, fiind nevinovată

Căsătoria dintre Brigitte Pastramă și primul ei soț, Octavian Sfăt, a fost una de scurtă durată, din păcate, întrucât el a suferit un atac de cord cu doar câteva zile înainte de Crăciun și a pierit.

Brigitte Pastramă a devenit moștenitoarea tuturor afacerilor soțului său, însă unul dintre angajați nu a acceptat ca ea să devină șefa lor.

Astfel, prin intermediul unor manevre dubioase, a reușit să o trimită în închisoare.

„Managerii care se ocupau de acele locuri nu au acceptat să aibă o șefă femeie. Primul lucru, a plecat un manager, la trei săptămâni, pentru că el nu a acceptat să primească indicații de la o femeie. Manager-ul de la celălalt club m-a furat un miliard și m-a băgat pe mine la pușcărie, pentru recuperare de bani.

După ce a furat un miliard, m-a băgat pe mine la pușcărie, adică eu am devenit infractoarea, după ce am fost furată, dar banii nu i-am recuperat”, a declarant Brigitte Pastramă.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

După decesul lui Octavian Sfăt, nu a trecut mult timp până când Brigitte Pastramă a început să se confrunte cu noi probleme.

La doar trei luni de la decesul soțului ei, a avut loc un furt despre care s-a vorbit abia mai târziu.

„Eu am făcut pușcărie, deoarece am o plângere de la manager-ul clubului unde nu am încasat, de când a murit Tavi, niciun ban. El a încasat toți banii, inclusiv băutura, alcoolul cumpărat de la negru, din vamă, și îl vindea în numele firmei pe care am moștenit-o”, a mai spus vedeta.

Brigitte Pastramă a fost închisă de oamenii de încredere ai fostului soț

Din cauza acuzațiilor care i-au fost aduse și a faptului că managerul responsabil a fugit, Brigitte Pastramă nu a putut să-și dovedească nevinovăția. În plus, ea a reușit să recupereze doar o mică parte din suma furată, rămânând fără a primi restul sumei cuvenite până în prezent.

„În momentul în care l-am întrebat de încasări și cât s-a încasat și am vrut să fac inventarul, a fugit și mi-a făcut plângere mie și am ajuns eu, din păgubit, infractoare (…) Așa am ajuns eu la pușcărie, din cauza manager-ului de la clubul pe care l-am moștenit. Când l-am întrebat de ce nu am încasări și de ce aduc bani de acasă, a plecat și m-a băgat el la pușcărie”, a menționat aceasta.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Citește și: „Cine s-o mai întoarce în București!” Brigitte Pastramă a ajuns cu mașina pe platformă. Ce s-a întâmplat cu vedeta la scurt timp după ce s-a întors din Dubai?

 

 

 

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

„Cine s-o mai întoarce în București!” Brigitte Pastramă a ajuns cu mașina pe platformă. Ce s-a întâmplat cu vedeta la scurt timp după ce s-a întors din Dubai?

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies