In mai putin de 30 de minute poti pune pe masa un preparat gustos!
Ingrediente:
15 ml de ulei de masline
150 g de piept de pui dezosat taiat in bucati subtiri
2 catei de usturoi maruntiti
Fulgi de ardei iute (chili) dupa gust
60 ml de vin alb sec
170 ml de supa de pui strecurata
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
120
g de frisca naturala (sau smantana)60 g de rosii uscate in ulei de masline, taiate marunt
60 g de parmezan ras
Sare si piper dupa gust
Busuioc dupa gust
Mod de preparare:
Incalzeste uleiul intr-o tigaie la foc mediu si adauga pune puiul la prajit pentru 5 minute, pe fiecare parte. Scoate puiul si lasa-l deoparte.
Pune in aceeasi tigaie usturoiul si chili si amesteca pentru un minut. Adauga apoi vinul si lasa totul sa fiarba putin.
Apoi adauga supa de pui, frisca naturala, rosiile si parmezanul, redu focul si lasa totul sa fiarba pentru 5 minute.
Adauga si puiul in sos, pune sare si piper dupa gust.
Puiul cu sos de parmezan se serveste cu busuioc.
Sursa www.closetcooking.com