Incearca o reteta delicioasa cu creveti! Gateste-i cu varza si sos picant

Incearca o reteta delicioasa cu creveti! Gateste-i cu varza si sos picant
Incearca o reteta delicioasa cu creveti! Gateste-i cu varza si sos picant

Trebuie sa incerci acesta reteta speciala de creveti cu varza si sos iute. Este un preparat diferit fata de cele cu care esti obisnuita.

 

Ingrediente:
50- 60 g de maioneza
50 g de sos picant (sos sriracha amestecat cu sos de chili)
500 g de creveti decorticati si curatati
30 g de amidon de porumb
15 ml de ulei de rapita
Un sfert dintr-o capatana de varza rosie, taiata marunt
130 g de salata verde, taiata marunt
o capatana mica de varza chinezeasca, taiata marunt
15 ml de ulei de masline
8 ml de otet balsamic alb
5 g de
miere
Coriandru proaspat
40 g de arpagic verde
Mod de preparare:
Intr-un bol amesteca maioneza si sosul picant.
Da crevetii prin amidonul de porumb astfel incat sa fie bine acoperiti.
Incalzeste uleiul de rapita intr-o tigaie la foc mare si prajeste crevetii cam 3 minute.
Dupa ce crevetii sunt prajiti arunca-i in bolul cu amestecul de maioneza si sos picant.
Intr-un alt bol amesteca varza si salata. Adauga uleiul de masline, otetul balsamic si mierea si amesteca bine. Adauga apoi coriadru proaspat dupa gust.
Adauga crevetele cu sosul picant si maioneza in bolul cu salata si amesteca bine.
Aseaza apoi totul pe o farfurie si serveste cu arpagic verde taiat marunt, deasupra.
Sursa www.howsweeteats.com

Ingrediente:

50- 60 g de maioneza

50 g de sos picant (sos sriracha amestecat cu sos de chili)

500 g de creveti decorticati si curatati

30

g de amidon de porumb

15 ml de ulei de rapita

Un sfert dintr-o capatana de varza rosie, taiata marunt

130 g de salata verde, taiata marunt

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

O capatana mica de varza chinezeasca, taiata marunt

15 ml de ulei de masline

8 ml de otet balsamic alb

5 g de miere

Coriandru proaspat

40 g de arpagic verde

Mod de preparare:

Intr-un bol amesteca maioneza si sosul picant.

Da crevetii prin amidonul de porumb astfel incat sa fie bine acoperiti.

Incalzeste uleiul de rapita intr-o tigaie la foc mare si prajeste crevetii cam 3 minute.

Dupa ce crevetii sunt prajiti arunca-i in bolul cu amestecul de maioneza si sos picant.

Intr-un alt bol amesteca varza si salata. Adauga uleiul de masline, otetul balsamic si mierea si amesteca bine.

Adauga apoi coriadru proaspat dupa gust.

Adauga crevetele cu sosul picant si maioneza in bolul cu salata si amesteca bine.

Aseaza apoi totul pe o farfurie si serveste cu arpagic verde taiat marunt, deasupra.

Sursa www.howsweeteats.com

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies