Incearca o reteta delicioasa cu creveti! Gateste-i cu varza si sos picant

Incearca o reteta delicioasa cu creveti! Gateste-i cu varza si sos picant

Trebuie sa incerci acesta reteta speciala de creveti cu varza si sos iute. Este un preparat diferit fata de cele cu care esti obisnuita.

 

Ingrediente:
50- 60 g de maioneza
50 g de sos picant (sos sriracha amestecat cu sos de chili)
500 g de creveti decorticati si curatati
30 g de amidon de porumb
15 ml de ulei de rapita
Un sfert dintr-o capatana de varza rosie, taiata marunt
130 g de salata verde, taiata marunt
o capatana mica de varza chinezeasca, taiata marunt
15 ml de ulei de masline
8 ml de otet balsamic alb
5 g de miere
Coriandru proaspat
40 g de arpagic verde
Mod de preparare:
Intr-un bol amesteca maioneza si sosul picant.
Da crevetii prin amidonul de porumb astfel incat sa fie bine acoperiti.
Incalzeste uleiul de rapita intr-o tigaie la foc mare si prajeste crevetii cam 3 minute.
Dupa ce crevetii sunt prajiti arunca-i in bolul cu amestecul de maioneza si sos picant.
Intr-un alt bol amesteca varza si salata. Adauga uleiul de masline, otetul balsamic si mierea si amesteca bine. Adauga apoi coriadru proaspat dupa gust.
Adauga crevetele cu sosul picant si maioneza in bolul cu salata si amesteca bine.
Aseaza apoi totul pe o farfurie si serveste cu arpagic verde taiat marunt, deasupra.
Sursa www.howsweeteats.com

Ingrediente:

50- 60 g de maioneza

50 g de sos picant (sos sriracha amestecat cu sos de chili)

500 g de creveti decorticati si curatati

30 g de amidon de porumb

15 ml de ulei de rapita

Un sfert dintr-o capatana de varza rosie, taiata marunt

130 g de salata verde, taiata marunt

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

O capatana mica de varza chinezeasca, taiata marunt

15 ml de ulei de masline

8 ml de otet balsamic alb

5 g de miere

Coriandru proaspat

40 g de arpagic verde

Mod

de preparare:

Intr-un bol amesteca maioneza si sosul picant.

Da crevetii prin amidonul de porumb astfel incat sa fie bine acoperiti.

Incalzeste uleiul de rapita intr-o tigaie la foc mare si prajeste crevetii cam 3 minute.

Dupa ce crevetii sunt prajiti arunca-i in bolul cu amestecul de maioneza si sos picant.

Intr-un alt bol amesteca varza si salata. Adauga uleiul de masline, otetul balsamic si mierea si amesteca bine. Adauga apoi coriadru proaspat dupa gust.

Adauga crevetele cu sosul picant si maioneza in bolul cu salata si amesteca bine.

Aseaza apoi totul pe o farfurie si serveste cu arpagic verde taiat marunt, deasupra.

Sursa www.howsweeteats.com

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

A umblat vreodată Andreea Bănică în telefonul soțului? Artista a vorbit despre momentul în care i s-a înscenat că a fost înșelată. „Este un familist convins.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

Modul în care Lidia Buble a aflat că este înșelată Ca orice femeie, rămâi șocată

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Care este, de fapt, motivul pentru care Silviu Prigoană și-a botezat cei trei copii Honorius, Silvius și Maximus: „Mi s-a părut normal”

Ghiță a murit pe loc, în mașina ruptă în două, în Maramureș. A fost găsit în șant, după ce s-a izbit într-un stâlp