Incearca o reteta delicioasa cu creveti! Gateste-i cu varza si sos picant

Incearca o reteta delicioasa cu creveti! Gateste-i cu varza si sos picant

Trebuie sa incerci acesta reteta speciala de creveti cu varza si sos iute. Este un preparat diferit fata de cele cu care esti obisnuita.

 

Ingrediente:
50- 60 g de maioneza
50 g de sos picant (sos sriracha amestecat cu sos de chili)
500 g de creveti decorticati si curatati
30 g de amidon de porumb
15 ml de ulei de rapita
Un sfert dintr-o capatana de varza rosie, taiata marunt
130 g de salata verde, taiata marunt
o capatana mica de varza chinezeasca, taiata marunt
15 ml de ulei de masline
8 ml de otet balsamic alb
5 g de miere
Coriandru proaspat
40 g de arpagic verde
Mod de preparare:
Intr-un bol amesteca maioneza si sosul picant.
Da crevetii prin amidonul de porumb astfel incat sa fie bine acoperiti.
Incalzeste uleiul de rapita intr-o tigaie la foc mare si prajeste crevetii cam 3 minute.
Dupa ce crevetii sunt prajiti arunca-i in bolul cu amestecul de maioneza si sos picant.
Intr-un alt bol amesteca varza si salata. Adauga uleiul de masline, otetul balsamic si mierea si amesteca bine. Adauga apoi coriadru proaspat dupa gust.
Adauga crevetele cu sosul picant si maioneza in bolul cu salata si amesteca bine.
Aseaza apoi totul pe o farfurie si serveste cu arpagic verde taiat marunt, deasupra.
Sursa www.howsweeteats.com

Ingrediente:

50- 60 g de maioneza

50 g de sos picant (sos sriracha amestecat cu sos de chili)

500 g de creveti decorticati si curatati

30 g de amidon de porumb

15 ml de ulei de rapita

Un sfert dintr-o capatana de varza rosie, taiata marunt

130 g de salata verde, taiata marunt

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

O capatana mica de varza chinezeasca, taiata marunt

15 ml de ulei de masline

8 ml de otet balsamic alb

5 g de miere

Coriandru proaspat

40 g de arpagic verde

Mod

de preparare:

Intr-un bol amesteca maioneza si sosul picant.

Da crevetii prin amidonul de porumb astfel incat sa fie bine acoperiti.

Incalzeste uleiul de rapita intr-o tigaie la foc mare si prajeste crevetii cam 3 minute.

Dupa ce crevetii sunt prajiti arunca-i in bolul cu amestecul de maioneza si sos picant.

Intr-un alt bol amesteca varza si salata. Adauga uleiul de masline, otetul balsamic si mierea si amesteca bine. Adauga apoi coriadru proaspat dupa gust.

Adauga crevetele cu sosul picant si maioneza in bolul cu salata si amesteca bine.

Aseaza apoi totul pe o farfurie si serveste cu arpagic verde taiat marunt, deasupra.

Sursa www.howsweeteats.com

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a