Trebuie sa incerci acesta reteta speciala de creveti cu varza si sos iute. Este un preparat diferit fata de cele cu care esti obisnuita.
Ingrediente:
50- 60 g de maioneza
50 g de sos picant (sos sriracha amestecat cu sos de chili)
500 g de creveti decorticati si curatati
30
15 ml de ulei de rapita
Un sfert dintr-o capatana de varza rosie, taiata marunt
130 g de salata verde, taiata marunt
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
O capatana mica de varza chinezeasca, taiata marunt
15 ml de ulei de masline
8 ml de otet balsamic alb
5 g de miere
Coriandru proaspat
40 g de arpagic verde
Mod
Intr-un bol amesteca maioneza si sosul picant.
Da crevetii prin amidonul de porumb astfel incat sa fie bine acoperiti.
Incalzeste uleiul de rapita intr-o tigaie la foc mare si prajeste crevetii cam 3 minute.
Dupa ce crevetii sunt prajiti arunca-i in bolul cu amestecul de maioneza si sos picant.
Intr-un alt bol amesteca varza si salata. Adauga uleiul de masline, otetul balsamic si mierea si amesteca bine. Adauga apoi coriadru proaspat dupa gust.
Adauga crevetele cu sosul picant si maioneza in bolul cu salata si amesteca bine.
Aseaza apoi totul pe o farfurie si serveste cu arpagic verde taiat marunt, deasupra.
Sursa www.howsweeteats.com