Laura Cosoi iti spune care este reteta ei preferata pentru aceasta perioada a anului.
Ingrediente 6 persoane
250g ciocolata neagra
60ml rom (noi am folosit negru)
25g unt
2 oua
250g piure de castane
frisca
mod de preparare
- rupem ciocolata bucatele si o punem la topit impreuna cu romul, la bain-marie
- adaugam untul si amestecam pana cand se topeste
- oprim focul si cu ajutorul unui mixer incorporam pe rand galbenusurile si piureul de castane
- separat batem spuma albusurile si le incorporam in crema
- adaugam frisca si mixam pana ajungem la cremozitatea dorita de fiecare
- punem crema in pahare sau in boluri, simpla sau pe straturi,dupa imaginatie si le punem la frigider
- se scot din frigider cu 30 de minute inainte sa fie servite.
Sursa: Lauracosoi.ro
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro