Daca vrei sa prepari o reteta vegetariana incearca ardeii umpluti cu quinoa, fasole boabe negra si branza. Uite cat de usor se prepara!
Ingrediente:
130 g de quinoa
Sare
6 ardei grasi
100 g de fasole boabe neagra din conserva
500 g de branza cheddar, 250 g pentru umplutura, 250 g pentru topping.
3-4 cepe verzi sau 2 cepe mari albe
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
5 g de chimion
Coriandru proaspat
Mod de preparare:
Intr-o
Pune la fiert intr-o oala 2 litrii de apa cu sare.
Taie capacul ardeilor grasi (partea cu codita) si indeparteaza semintele.
Pune ardeii in apa care fierbe si lasa-i acolo pentru 3 minute.
Intr-un bol mare amesteca quinoa, fasolea boabe, 250 g de branza cheddar si ceapa, chimionul si coriandrul proaspat.
Umple fiecare ardei gras cu umplutura obtinuta.
Pune putina apa in tava cu ardeii umpluti, acopera cu o folie de aluminiu si pune tava la cuptor pentru aproximativ 20- 30 minute.
Scoate apoi tava din cuptor, pune deasupra ardeilor branza cheddar ramasa si mai pune tava in cuptor pentru 5-10 minute.
Sursa www.simplyrecipes.com