Aceasta este o reteta asemanatoare gogosilor. Uite cat este de buna.
Ingrediente:
Pentru aluat:
500 gr faina
3 galbenusuri
3 linguri smantana
100-150 ml sifon
1 lingurita sare
Alte ingrediente:
500 gr osanza proaspata
250 gr faina
300 gr magiun
100 gr nuca macinata
Mod de preparare:
1. Amesteca toate ingredientele pentru aluat. Trebuie sa obtii un aluat elastic (nu foarte moale, dar nici foarte tare).
2. Trece osanza prin masina de tocat carne si amestec-o cu faina, magiunul si nuca.
3. Intinde aluatul pe o masa infainata.
4. Pune pe el o treime din compozitia cu osanza, impatureste-l si da-l la rece pentru maxim 60 de minute.
5. Pune-l iar pe masa, acopera-l cu cealalta treime de osanza, impatureste-l iarasi si da-l la rece. Mai procedeaza astfel inca o data.
6. La final baga tava in cuptor. E gata dupa aproximativ 50 de minute.
Sursa
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro