„Încearcă să contureze un copil care pur și simplu a scăpat de sub control.” Miruna Pascu a făcut declarații șocante. Ce se poate întâmpla cu fiul femeii, după ce aceasta a declarat că a agresat-o

„Încearcă să contureze un copil care pur și simplu a scăpat de sub control.” Miruna Pascu a făcut declarații șocante. Ce se poate întâmpla cu fiul femeii, după ce aceasta a declarat că a agresat-o
„Încearcă să contureze un copil care pur și simplu a scăpat de sub control.” Miruna Pascu a făcut declarații șocante. Ce se poate întâmpla cu fiul femeii, după ce aceasta a declarat că a agresat-o

Avocatul Adrian Cuculis a vorbit despre cum ar putea influența declarațiile Mirunei Pascu ancheta în privința fiului său, care a luat viața a doi tineri în stațiunea 2 Mai.

Cazul lui Vlad Pascu a scandalizat o țară întreagă. Tânărul în vârstă de 19 ani a accidentat mortal doi tineri în stațiunea 2 Mai, după ce s-a urcat la volan chiar dacă a consumat substanțe interzise. Ulterior, acesta a fost reținut de oamenii legii și urmează să răspundă pentru faptele sale.

De atunci și până în prezent au ieșit la iveală detalii cutremurătoare despre familia lui Vlad Pascu.

Mama sa, Miruna Pascu, a fost între timp reținută de oamenii legii pentru că a încercat să influențeze declarațiile unui martor în dosar.

La rândul său, Mihai Pascu, tatăl tânărului, este sub control judiciar. Miruna Pascu se află și în prezent în arest. Femeia a oferit declarații cutremurătoare despre situația fiului său, mărturisind că a încercat în repetate rânduri să îl aducă pe Vlad Pascu pe drumul cel bun, însă acesta a avut un comportament agresiv față de mama sa.

Cum pot influența declarațiile Mirunei Pascu ancheta

Citește și: „Fiul ei este total pierdut. Nu își mai recunoaște copilul.” Miruna Pascu, declarații șocante în fața anchetatorilor! Ce a spus mama lui Vlad Pascu despre tragedia provocată de fiul său

 Ce se poate întâmpla cu Vlad Pascu, după ce mama sa a mărturisit că a fost agresată de propriul fiu
Miruna Pascu [Sursa foto: wowbiz]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Contactat de către jurnaliștii WOWbiz.ro, avocatul Adrian Cuculis, care se ocupă de apărarea celor două familii care și-au pierdut copiii în accidentul de la 2 Mai, a făcut declarații referitoare la mărturisirile Mirunei Pascu. Acesta a menționat că se aștepta la astfel de declarații din partea femeii, dar și la un astfel de comportament din partea tânărului.

Totodată, Adrian Cuculis a precizat că declarațiile Mirunei Pascu nu pot influența în niciun fel ancheta în curs.

Eu o cred, afirmațiile ei nu influențează deloc ancheta. Eu o cred și cu atât mai mult cu cât părea genotipul care să facă așa ceva. Probabil că acum dânsa încearcă să contureze un copil care pur și simplu a scăpat de sub control. Asta, din punct de vedere judiciar, nu are nicio relevanță și nici nu o ajută pe ea ca să facă toate lucrurile acestea, ba chiar este genul care a făcut orice pentru copilul ei, fără să aibă limite și fără să învețe să-i spună și « nu», dar

este o chestiune de conturare a personalității lui Vlad Pascu și conturare a relațiilor de familie și a modului de parenting și nu neapărat o chestiune care să aibă vreo implicație de natură judiciară în dosar.", a spus Adrian Cuculis, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Adrian Cuculis, despre posibilitatea ca Vlad Pascu să scape de închisoare

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Miruna, mama lui Vlad Pascu, tânărul care a lăsat fără viață doi tineri la 2 Mai

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 Ce se poate întâmpla cu Vlad Pascu, după ce mama sa a mărturisit că a fost agresată de propriul fiu
Vlad Pascu [Sursa foto: Facebook]

Întrebat dacă există posibilitatea ca Vlad Pascu să scape de închisoare, avocatul Adrian Cuculis a precizat că această variantă iese cu siguranță din calcul, dată fiind gravitatea faptelor sale.

Eu sunt de părere că un narcoman are probleme psihice pentru că este o adicție psihologică, în primul rând, după care devine un fiziologică, dar nu se pune problema să scape de închisoare, nu așa stau lucrurile.

Există două tipuri de intoxicație, cea voluntară și nevoluntară. Dacă tu ai o adicție și te intoxici voluntar, atunci răspunzi. Te-ai intoxicat nevoluntar, atunci nu se pedepsește, dar nu vorbim de așa ceva, nu există nici măcar o urmă de șansă să se ajungă la situația aceasta.", a mărturisit Adrian Cuculis, pentru WOWbiz.ro.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce se întâmplă în spatele gratiilor cu Loredana, tânăra care și-a lăsat fără viață buna ei prietenă. Colegele de celulă i-au oferit un cadou

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies