Tratamentul japonez anti-îmbătrânire! Uite cum să scapi de riduri!

Tratamentul japonez anti-îmbătrânire! Uite cum să scapi de riduri!
Tratamentul japonez anti-îmbătrânire! Uite cum să scapi de riduri!

Orezul este un ingredient cu proprietati cosmetice miraculoase. Bogat in vitamina B care stimuleaza regenerarea celulelor si incetineste procesul imbatranirii, acesta te poate scapa de ridurile de pe fata si gat.

 

Pentru a preveni imbatranirea prematura a tenului, femeile japoneze isi prepara o masca pe baza de orez.
 
 
Daca vrei sa o incerci, ai nevoie de orez, lapte si miere.
Fierbe 2-3 linguri de orez pana se inmoaie. Strecoara orezul si pastreaza apa in care a fiert intr-un bol curat. Clateste orezul fiert cu apa, apoi amesteca-l cu o lingura de lapte cald si apoi adauga o lingura de miere si amesteca din nou, potrivit doctorulzilei.ro.
 
Aplica masca pe fata si gat si las-o sa actioneze aprox. 30 de minute. Apoi clateste-ti fata cu apa in care a fiert orezul.
Poti pastra apa in care a fiert orezul, pana la 4 zile in frigider si sa o folosetti ca lotiune tonica. Poti face chiar cuburi de gheata din ea si sa iti masezi fata cu ele.
 
 
Sursa

Pentru a preveni imbatranirea prematura a tenului, femeile japoneze isi prepara o masca pe baza de orez.

Daca vrei sa o incerci, ai nevoie de orez, lapte si miere.Fierbe 2-3 linguri de orez pana se inmoaie. Strecoara orezul si pastreaza apa in care a fiert intr-un bol curat. Clateste orezul fiert cu apa, apoi amesteca-l cu o lingura de lapte cald si apoi adauga o lingura de miere si amesteca din nou, potrivit doctorulzilei.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: HOROSCOP CHINEZESC 2019, cu Mihai Voropchievici. Pe 5 februarie intrăm în noul an chinezesc. Ce ne aduce anul mistrețului de pământ

Aplica masca pe fata si gat si las-o sa actioneze aprox. 30 de minute. Apoi clateste-ti fata cu apa in care a fiert orezul.Poti

pastra apa in care a fiert orezul, pana la 4 zile in frigider si sa o folosetti ca lotiune tonica. Poti face chiar cuburi de gheata din ea si sa iti masezi fata cu ele.

Sursa

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

MESAJ RUNE pe ZODII săptămâna 4-10 FEBRUARIE 2019. O nouă VESTE adusă de etalarea RUNELOR!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies