In Spania se bea acest cocktail in timpul verii pentru ca in timp ce te imbata, te racoreste... Sau invers.
Ingrediente
700 ml vin spumos demi sec (sampanie)
250 ml suc de portocale (de la 4 portocale)
50 ml gin
50 ml lichior de portocale (Cointreau)
50 ml vodca (eu nu pun)
zahar dupa gust (optional; eu nu pun)
Mod de preparare
1. Intr-o carafa de sticla se storc portocalele. Se toarna vinul spumos peste suc.
2. Se adauga ginul, lichiorul de portocale si vodca (cine doreste cocktailul mai tare).
3. Se pune carafa in frigider pana se raceste amestecul.
4. Se serveste fie cu cuburi de gheata, fie in pahare inghetate (ud paharele si le dau la congelator pana se face o pojghita de gheata pe ele).
Sursa: e-retete.ro
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro