Începe Anul Nou chinezesc 2024. 5 schimbări pe care le vom observa imediat în anul Dragonului de Lemn

anul nou chinezesc 2024
Începe Anul Nou chinezesc 2024

Pe data de 10 februarie 2024 începe Anul Nou Chinezesc, cel al Dragonului de Lemn. Însă știați care sunt schimbările aduse de acesta?

Aflați din rândurile următoare, ce schimbări aduce anul 2024 în zodiacul chinezesc, care în acest an este reprezentat de dragonul de lemn, dar și care sunt doar câteva dintre previziunile acestui zodiac pentru fiecare zodie.

 

Anul Nou chinezesc începe pe 10 februarie 2024

Anul nou chinezesc 2024, mai este cunoscut și sub numele de anul nou Lunar, Festivalul Primăverii, Seollal și Tet, cu alte cuvinte, este cel mai important festival care are loc în China, însă totodată și un eveniment major

în alte țări din Asia de Est. Prin intermediul acestui festival, se sărbătorește începutul unui nou an pe calendarul lunisolar tradițional chinezesc, care în acest an va începe de pe data de 10 februarie 2024, mai exact sâmbătă.

Dat fiind faptul că anul 2024 reprezintă anul Dragonului de Lemn, în momentul în care aceste 2 elemente, mai exact dragonul și lemnul se combină într-un an, exact așa cum are loc și în acest an, se spune că va fi unul cu potențial semnificativ, iar în același timp și cu o energie extrem de puternică, moment în care dragonul

va aduce noroc și schimbări pozitive pentru fiecare zodie în parte, iar lemnul va adăuga și o notă de dezvoltare și vitalitate.

Citește și: Horoscop Capricorn Martie 2024. Nativii zodiei Capricorn vor trece printr-o despărțire

anul dragonului de lemn
Începe Anul Nou chinezesc 2024[Sursa foto: freepik]

Citește și: Horoscop Săgetător Martie 2024. Nativii Săgetător vor începe să se simtă relaxați și încrezători

Ce schimbări aduce 2024 in zodiacul chinezesc

Se pare că odată cu apariția Dragonului de Lemn în anul 2024, acesta se va ocupa de guvernarea destinelor, reprezentând întotdeauna curaj și forță. În egală măsură, acest an va fi reprezentat și de ideea de creștere, expansiune și vitalitate, fiind un an dedicat noilor inițiative, a creșterii personale, însă în egală măsură și a riscurilor asumate.

Proiectele noi vor prelua conducerea în jurul nostru, iar de asemenea, nu trebuie să uităm nici de rolurile de lider care se vor oferi în acest an. În general, schimbările aduse de anul 2024 în zodiacul chinezesc ține de prosperitate economică și progres, stimulând astfel ambiția și curajul tuturor zodiilor, favorizând dezvoltarea, atât în ceea ce privește planul profesional, cât și în ceea ce privește planul personal.

anul nou chinezesc
Începe Anul Nou chinezesc 2024[Sursa foto: freepik]

 

Previziuni pentru fiecare zodie

Şobolan

Anul 2024 vă va aduce progrese. Energia anului este în armonie cu tine, așa că te vei simți puternic în proiectele tale. Așteptați multe oportunități, în special în ceea ce privește cariera sau afacerile. Parteneriatele, atât în dragoste, cât și în afaceri, vor fi, de asemenea, favorizate.

Începe Anul Nou chinezesc 2024[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Bivol

Prosperitatea nu va lipsi din 2024, deși se pare că va fi un an dificil. Oportunitățile financiare nu vor întârzia să apară, deși energia anului nu este potrivită pentru tine. Va trebui, totuși, să revizuiți și să vă adaptați strategiile actuale pentru a maximiza aceste oportunități.

Începe Anul Nou chinezesc 2024[Sursa foto: freepik]

Tigru

2024 pare să fie un an foarte productiv. Oportunitățile se vor ivi din plin, chiar dacă nu sunt în zona dvs. de confort, dar asta nu vă va împiedica să le profitați. E un a grozav pentru a începe o afacere sau chiar pentru a găsi dragostea.

Începe Anul Nou chinezesc 2024[Sursa foto: freepik]

Iepure

În comparație cu anul trecut, 2024 va fi mult mai ușor. Presiunea nu va mai fi atât de mare chiar dacă veți continua să faceți schimbări. Raportul pare să se îmbunătățească, iar viitorul este foarte promițător.

Începe Anul Nou chinezesc 2024[Sursa foto: freepik]

Dragon

Dragi Dragoni, acesta este anul tău! Va fi o provocare să alegi dintr-o mulțime de oportunități care vor apărea. Este un moment bun pentru a fi creativ și a încerca lucruri noi.

Începe Anul Nou chinezesc 2024[Sursa foto: freepik]

Șarpe

În ciuda faptului că anul 2025 va fi cel mai important pentru tine, 2024 este cel mai bun moment pentru a te pregăti. Este un an de introspecție, așa că este o idee bună să vă concentrați pe îmbunătățirea personală și profesională.

horoscop chinezesc 2024
Începe Anul Nou chinezesc 2024[Sursa foto: freepik]

Cal

2024 este un an de relaxare și pregătire. Acțiunile anterioare încep să dea roade, iar acum este timpul să vă bucurați de ele. De asemenea, viața personală și profesională a nativilor din Cal va fi plină de provocări.

Începe Anul Nou chinezesc 2024[Sursa foto: freepik]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Capră

Se pare că va fi un an plin de provocări, dar și de momente pozitive. Este posibil să fie necesar să vă reevaluați obiectivele și să modificați strategiile. Zodiacul Chinezesc spune că anul 2024 va aduce noi perspective despre sine.

Începe Anul Nou chinezesc 2024[Sursa foto: freepik]

Maimuţă

2024 va fi un an bun pentru tine. Există multe oportunități de a celebra, iar energia este în favoarea ta. Prin multă atenție, muncă susținută și determinare, nativii Maimuțe pot depăși provocările din viața profesională și de afaceri.

horoscop chinezesc kfetele
Începe Anul Nou chinezesc 2024[Sursa foto: freepik]

Cocoş

2024 vă va aduce surprize. Oportunitățile profesionale și conexiunile sociale se vor dezvolta rapid. Cu toate acestea, nu credeți că 2024 va fi un an dificil, deoarece se anunță multe oportunități bune pentru carieră și viața personală.

Începe Anul Nou chinezesc 2024[Sursa foto: freepik]

Câine

Este un an atât al opoziției, cât și al recoltei. Nu numai că vor exista provocări, dar vor exista și recompense. Succesul în 2024 depinde de riscuri calculate, dar acestea trebuie să fie combinate cu economii ample, dar mici.

Începe Anul Nou chinezesc 2024[Sursa foto: freepik]

Mistreț

Multe dintre planurile tale vor deveni realitate în anul 2024. Atenția principală va fi acordată colaborării și relațiilor sociale. Nativii acordă prioritate îngrijirii de sine și bunăstării emoționale, precum și promovarea înțelegerii și compromisului în parteneriate.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și interesante informații despre horoscop, ce să aștepți de la relațiile personale sau profesionale, precum și previziuni pentru săptămâna sau luna în curs.

Începe Anul Nou chinezesc 2024[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Horoscop Capricorn Martie 2024. Nativii zodiei Capricorn vor trece printr-o despărțire

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies