Incepe Postul Craciunului! Iata cele mai bune sarmale de post

Incepe Postul Craciunului! Iata cele mai bune sarmale de post
Incepe Postul Craciunului! Iata cele mai bune sarmale de post

Stiai ca in zilele de post, poti adauga in compozitia de sarmale linte, branza tofu, sfecla si chiar stafide?

In unele zone de la noi din tara, sarmalele se invelesc in frunze de hrean sau de stevie, pentru ca le confera un gust aparte.

Ingrediente (15 sarmale)


1 varza

100 g ceapa

200 g rosii

200 g orez

1 ardei

2 morcovi

½ radacina de telina

200 ml ulei

250 ml suc de rosii

250 ml bors

sare

piper

Cum se prepara

Oparesti varza in apa

fierbinte cu sare. Dupa ce s-a inmuiat putin, alegi foile intregi si le tai nervurile. Toci ceapa si o calesti in ulei pana devine usor sticloasa. Cureti morcovii si telina si le tai fideluta. Le pui peste ceapa impreuna cu orezul, spalat in mai multe ape. Lasi sa fiarba pana se umfla putin orezul, dupa care dai deoparte si tii la racorit.

Oparesti rosiile, le descojesti si le toci.
Pui ardeiul tocat si rosiile in umplutura si asezonezi cu sare si piper dupa gust. Umpli foile de varza si le impaturesti. Asezi sarmalele intr-o cratita si torni sucul de rosii si borsul. Dai vasul la cuptor pana scade sosul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Sursa



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies