„Încercăm să facem o prioritate din acest subiect. Mai închidem ușa de la dormitor și tot așa!” Ce a spus Anca Serea despre momentele romantice cu Adi Sînă?

„Încercăm să facem o prioritate din acest subiect. Mai închidem ușa de la dormitor și tot așa!” Ce a spus Anca Serea despre momentele romantice cu Adi Sînă?
„Încercăm să facem o prioritate din acest subiect. Mai închidem ușa de la dormitor și tot așa!” Ce a spus Anca Serea despre momentele romantice cu Adi Sînă?

Anca Serea și Adi Sînă sunt împreună de foarte mulți ani, iar de-a lungul timpului au reușit să aibă alături de ei o comunitate foarte mare de persoane care îi apreciază și le sunt alături la fiecare pas.

Cei doi au fost mereu transparenți și au spus lucrurilor pe nume ori de câte ori a fost nevoie. În urmă cu puțin timp, prezentatoarea TV a avut un moment în care a vorbit deschis despre momentele intime pe care le are cu soțul său.

Citește și: „Copiii noștri nu știu că au sindrom Down. Nu am simțit nevoia să le spun, mai bine zis nu m-a lăsat inima să le spun că ei sunt diferiți.” Motivul pentru care Cristina Bălan nu le-a spus gemenilor ei că suferă de sindromul Down

Anca Serea, declarații fără perdea din relația cu Adi Sînă

Nu mai este un secret pentru nimeni că Anca Serea nu se teme să spună lucrurilor pe nume. Din acest motiv, vedeta a mărturisit lucruri despre viața sa personală, fără nicio perdea.

În mediul online, vedeta este destul de activă și vorbește foarte mult cu fanii săi despre ceea ce se întâmplă în viața ei și nu numai.

Ea a mărturisit cum reușesc cei doi să stea împreună, având în vedere că au 6 copii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Pentru noi, viața intimă, e foarte importantă. Încercăm să facem o prioritate din acest subiect. Cred că cel mai important este să conștientizăm dacă avem o problemă și să o discutăm sincer cu partenerul.

În cazul acesta, fiți deschiși unul cu celălalt!  Personal cred că, femeia, are un rol important în menținerea pasiunii într-un cuplu. Depuneți, însă, amândoi un efort activ, pentru a iniția momente dedicate cuplului.  Cu p lurile uit ă  de nevoia de pasiune și de dorință, și se axează f o arte mult pe iub i re și s i g u ranță.(...) Nu e simplu, mai ales când casa este plină de copii, dar încercăm să găsim niște momente doar ale noastre.
Cel puțin de două ori pe săptămână ieșim la cină și, mai nou, la cinematograf. Periodic, fugim câteva zile. Mai închidem ușa de la dormitor și tot așa!”,
a dezvăluit Anca Serea, pe pagina personală de Instagram.

Soția lui Adi Sînă este pregătită să devină bunică

În cadrul unui interviu, vedeta a mărturisit că este pregătită să fie bunică, dar cel care poate decide acest lucru este doar Dumnezeu.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Sunt pregătită să devin bunică și nu cred că există un tipar sau un șablon pe care trebuie să-l urmăm.

Dacă Dumnezeu va vrea să se întâmple mai repede... vom vedea. Eu voi fi o bunică cu foarte mulți nepoți”, a declarat Anca Serea pentru Spynews.ro.

Citește și: „Dă-mi un sărut de somn ușor. Vreau un pic mai bine” Anca Serea a făcut publică o conversație dintre ea și Adrian Sînă! Cei doi își trăiesc povestea de iubire chiar și la distanță



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Piept de pui în stil indian, Butter Chicken. Cu siguranță îți va plăcea!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies