„Încercam să o feresc de răutăți, de profitori, chiar de impostori. Cristina era bună. Încercau destui să profite!” Andreea Berecleanu, mărturii neașteptate despre Cristina Țopescu!

„Încercam să o feresc de răutăți, de profitori, chiar de impostori. Cristina era bună. Încercau destui să profite!” Andreea Berecleanu, mărturii neașteptate despre Cristina Țopescu!
„Încercam să o feresc de răutăți, de profitori, chiar de impostori. Cristina era bună. Încercau destui să profite!” Andreea Berecleanu, mărturii neașteptate despre Cristina Țopescu!

Andreea Berecleanu a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate despre Cristina Țopescu, la patru ani de la decesul jurnalistei.

Cristina Țopescu a fost una dintre cele mai cunoscute și apreciate jurnaliste de la noi din țară, care de-a lungul timpului și-a făcut meseria cu multă implicare și profesionalism, câștigând astfel simpatia oamenilor din jur.

Din păcate, în urmă cu patru ani, jurnalista a fost găsită fără suflare în locuința sa din Otopeni, singură, la vârsta de 59 de ani. Vestea că vedeta de televiziune s-a stins din viață într-un mod cu totul neașteptat a șocat o țară întreagă, iar pe lângă publicul larg, familia, prietenii și colegii săi de breaslă au fost de-a dreptul îndurerați.

Printre aceștia se numără și Andreea Berecleanu, care a avut o relație specială cu regretata jurnalistă.

Decesul Cristinei Țopescu a lăsat o durere profundă în sufletul Andreei Berecleanu

Citește și: „Tata a plecat prea devreme. A fost extrem de dureros și surprinzător, într-un fel, pentru noi. Nu părea atât de bolnav.” Andreea Berecleanu a trecut prin momente grele, după ce tatăl ei s-a stins din viață

Andreea Berecleanu, mărturii neașteptate despre Cristina Țopescu!

Andreea Berecleanu și Cristina Țopescu erau foarte apropiate și pe lângă relația de colegialitate, pe cele două le-a legat o frumoasă prietenie. Astfel, vestea că buna sa prietenă s-a stins din viață a căzut ca un trăsnet asupra Andreei Berecleanu, care, chiar și astăzi, la patru ani de la decesul jurnalistei, îi este foarte greu să vorbească despre aceasta la trecut.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Nimeni nu o va în locui pe Cristina în viața mea, deși am prieteni pe care-i iubesc din tot sufletul. Doar că relația cu Cristina era unică, prin tipul de personalitate pe care-l avea, prin felul în care ne raportam la prietenia noastră .”, a spus Andreea Berecleanu, pentru  viva.ro.

Andreea Berecleanu, dezvăluiri neașteptate despre Cristina Țopescu

Citește și: „Ne plăcea să mergem la filme, să mâncăm bine, dar mai ales să discutăm vrute și nevrute.” Sebastian Țopescu a vorbit emoționant despre sora lui, Cristina, care a decedat în urmă cu patru ani

Andreea Berecleanu, mărturii neașteptate despre Cristina Țopescu!

Cristina Țopescu a avut o carieră longevivă în industria televiziunii, acolo unde a fost nevoită să treacă peste numeroase obstacole astfel încât să poată să-și facă meseria așa cum știa ea mai bine.

Chiar și așa, potrivit spuselor prietenei sale, regretata jurnalistă a fost adesea înconjurată de persoane care voiau să profite de bunătatea sa.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Andreea Berecleanu a fost mereu alături de ea, oferindu-i sprijin necondiționat și susținere, astfel încât, această pierdere a fost cu atât mai grea pentru ea cu cât a pierdut o persoană foarte apropiată sufletului său.

Deși eram mai mică decât Cristina cu 14 ani, lucrurile s-au schimbat în timp și devenisem eu cea care o protejam, încercam să o feresc de răutăți, de profitori, chiar de impostori.

Cristina era bună, sufletistă, generoasă. Și încercau destui să profite de această hipersensibilitate a ei. Dar aceeași Cristina era și puternică, independentă, curajoasă. Înainte de a pleca pentru totdeauna, era pe cel mai bun drum, plină de speranță și optimism. Aveam planuri, visuri, dorințe .”, a mai spus prezentatoarea TV pentru sursa mai sus menționată.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Soțul m-a surprins cu un moment romantic printre rafturile cu caserole!” Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, tandrețuri în public! Nu s-au mai putut abține și au dat frâu liber sentimentelor!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies