„Încercăm să profităm”. Casa de vacanță a Stelei Popescu a fost renovată complet! Ce spune Doina Maximilian, fiica ei adoptivă

Stela Popescu
Stela Popescu

Casa de vacanță a Stelei Popescu din 2 Mai a fost renovată complet!

După moartea ei fulgerătoare, mare parte din bunuri au revenit fiicei sale, Doina Maximilian. Regretata actriță a lăsat moștenire un bloc cu trei etaje, estimat la 500.000 de euro, dar și o vilă, ambele aflate în București. De asemenea, Stela Popescu i-a lăsat fiicei sale adoptive și casa de vacanță de la 2 Mai, care a fost de curând renovată.

Citeste si: Actorul Alexandru Arșinel rămâne fără certificat de revoluționar! Ce sume trebuie să returneze statului

Casa de vacanță a Stelei Popescu a fost complet renovată

Vila actriței este situată foarte aproape de casa lui Alexandru Arșinel. Imobilul cumpărat în anul 1989 în schimbul sumei de 2000 de dolari valorează, în prezent, 200.000 de euro. După moartea actriței, clădirea nu ar mai fi fost foarte bine îngrijită, vecinii fiind cei care s-ar mai fi ocupat de ea, tunzând din când în când iarba.

Doina Maximilian a vândut o parte din bunurile actriței, însă a păstrat vila din 2 Mai, de care se bucură alături de copii, fată și ginere.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Nu consider că este un subiect de comentat. E complet renovată, e pusă la punct. O ținem.

Încercăm să profităm de ea și asta e tot. O păstrăm, nu se pune problema', a declarat Doina Maximilian pentru fanatik.ro.

Citeste si: Cine este ALEXANDRU ARŞINEL. „Eram gras, nu scoteam o vorbă că nu cumva să râdă lumea de mine. O piesă de teatru care m-a salvat de la repetenţie."

Doina Maximilian: „Pentru asta m-a și apreciat Stela”

Doina Maximilian este nepoata lui Puiu Maximilian, soțul Stelei Popescu care s-a stins din viață în anul 1998. Actrița a luat-o în grijă încă de când era adolescentă, chiar dacă nu este fiica sa biologică. Foarte discretă de fel, Doina Maximilian a mărturisit că este dispusă să facă orice în cinstea Stelei Popescu.

„Eu, în general, la toți cu care comunic, le spun că, de felul meu, nu doresc să dau informații private.

Ce e de făcut în memoria doamnei Stela, asta o fac. Pentru asta m-a și apreciat Stela, că n-am acționat ca atare”, a mai spus ea.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Care este secretul Ioanei Ginghină pentru a scăpa de celulită. Respectă acest regim în fiecare an

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies