Inci, cu ochii pe Han

Inci, cu ochii pe Han
Inci, cu ochii pe Han

În această seară, de la ora 22:30, fanii serialului ”Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, o vor regăsi pe Inci tot mai îngrijorată de soarta soțului său.

Inci chiar este avertizată de tatăl său că Han ascunde un comportament foarte diferit, periculos chiar, față de cum l-a cunoscut tânăra, bărbatul susținând în fața fiicei sale că soțul acesteia l-a amenințat cu moartea.

Pe de altă parte, Han este îngrijorat pentru Gulben, de când Esra a reclamat familia Derenoglu că ar ascunde gunoaie în apartamentul care le aparține și îl roagă pe Esat să vorbească cu sora lui pentru a o ajuta să depășească acest moment extrem de stresant pentru ea.

În plan paralel, Gulben încă visează la o viață normală alături de Esat, tânărul pe care îl iubește...

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Atunci când Esat și Gulben se întâlnesc, încercata tânără va avea parte de o mare surpriză. 

Cum va reacționa Han atunci când află de Inci îl urmărește seară de seară pentru a afla ce secrete ascunde față de ea, puteți afla în această seară, de la ora 22:30,

în noul episod din serialul ”Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Rețeta de pandișpan cu prune a bunicii Gherghina de pe TikTok: „Atenție, să aveți grijă să îl tăiați rece! Nu vă dați seama cât de delicios și cât de moale este.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Cu ce probleme se confruntă Geta Sterp în sarcină? „Am o problemă foarte gravă. Ce mă fac? Atât de nervoasă am fost la un moment dat.”

Simge Selçuk, actrița care joacă rolul Nebahat în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs celebra actriță 

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies