Include asta in alimentatia ta timp de 10 zile! Vezi ce se intampla

Include asta in alimentatia ta timp de 10 zile! Vezi ce se intampla
Include asta in alimentatia ta timp de 10 zile! Vezi ce se intampla

Daca intentionezi sa urmezi o cura de slabire drastica, te invitam sa te razgandesti. Inainte de aceste diete, incearca sa iti schimbi modul de a te hrani si include acest deliciu in alimentatie.

Am tot vorbit despre scortisoara, v-am tot spus cat de benefica este aceasta. Are proprietati medicinale cunoscute de sute de ani. Cel mai des cumparam scortisoara pudra. Nu e prea usor de mancat, dar ar trebui sa inveti cum sa o adaugi in bauturi sau alimente ca sa beneficiezi de proprietatile acesteia.

Pentru a slabi, exista bauturi cu scortisoara despre care am mai scris. Dar acum iti propunem o gustarica delicoasa, care te va ajuta sa slabesti: iaurt cu scortisoara!

Este important sa folosesti iaurt cu foarte putine grasimi si scortisoara Ceylon de calitate.

In fiecare dimineata inainte de micul dejun ar trebui sa consumi 200 ml de iaurt cu jumatate de lingurita de scortisoara. Poti adauga si o mana de cereale sau fructe.

Pranzul va fi ca de obicei, dar fara exagerari. La cina consuma din nou aceeasi bautura ca dimineata, dar de data aceasta fara nimic adaugat. Tine aceasta “dieta” timp de 10 zile, bea multa apa si fa cat de multe exercitii fizice poti.


Aceasta combinatie cu scortisoara este benefica si pentru tenul tau.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Sursa



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies