Incredibil, Bianca Drăguşanu, surprinsă goală "puşcă" de un fotograf amator! Aceasta este imaginea anului! Uite-o pe soţia lui Alex Bodi în toată splendoarea ei!

Incredibil, Bianca Drăguşanu, surprinsă goală
Incredibil, Bianca Drăguşanu, surprinsă goală "puşcă" de un fotograf amator! Aceasta este imaginea anului! Uite-o pe soţia lui Alex Bodi în toată splendoarea ei!

Bianca Drăguşanu, surprinsă goală "puşcă"! Aceasta este imaginea anului!

Bianca Drăgușanu este, cu siguranță, una dintre cele mai sexy femei din showbiz-ul românesc. Frumoasa blondă se poate lauda cu un fizic perfect și le face invidioase chiar și pe femeile cu 15 ani mai tinere decât ea.

Vedeta merge aproape zilnic la sală și are grijă la alimentaţie, așa că poate să poarte orice ținută sau chiar să pozeze în cele mai fierbinți ipostaze.

Citeste si: Alex Bodi a fost la un concurs de Miss după căsătoria cu Bianca Drăguşanu! Uite-l pe proaspătul soţ al Biancăi înconjurat de femei frumoase şi sexy!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Bianca Drăguşanu, surprinsă goală "puşcă"! Ce părere aveţi?

Iar dacă aveaţi vreun dubiu că diva arată perfect, uitaţi poza care confirmă spusele noastre. Cu câteva luni în urmă, protagonista noastră a vrut să facă o "aroganţă" şi să demonstreze, dincolo de orice dubiu, că un stil de viaţă sănătos are rezultate uluitoare.

Zis şi făcut! Bianca a postat probabil cea mai fierbinte poză a ultimilor ani, imagine care o înfăţişează goală "puşcă" la duş.

Citeste si: Bianca Drăgușanu a mărturisit! ”Relația între mine și Victor este...” Ce spune vedeta despre prezentatorul TV

Ei bine, după doar câteva minute, fosta prezentatoare tv, sfătuită de apropiaţi, a şters imaginea extrem de "picantă", dar fanii ei au reuşit să salveze înainte fotografia. Ce părere aveţi despre controversata vedetă?



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Bianca Drăgușanu a recunoscut de ce s-a împăcat cu Alex Bodi pentru a patra oară: „Tatăl viitorului meu copil”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies