Incredibil! Ce a făcut Mădălina Manole înainte să se sinucidă- nu se știa până acum

incredibil, mădălina manole, fata cu părul de foc, sinucidă, înainte
incredibil, mădălina manole, fata cu părul de foc, sinucidă, înainte

Mădălina Manole a fost o artistă extrem de îndrăgită, dar depresia de care suferea a împins-o să se sinucidă chiar înainte de ziua ei.

La aproape 10 ani de la moartea artistei, oamenii încă își aduc aminte cu drag de Mădălina Manole sau „Fata cu părul de foc”, așa cum îi mai spuneau fanii.

Citeste si: Când a aflat ce i s-a întâmplat mamei sale, fiul Mădălinei Manole a făcut un gest impresionant: „Mămica mea n-a vrut să...”

Deși prin muzica sa a reușit să transmită ideea de iubire, respect și dedicare, solista suferea de o depresie care a împins-o către un gest necugetat și, cu doar o zi înaine de a-și serba ziua de

naștere, aceasta și-a luat viața.

Ce a făcut Mădălina Manole înainte să se sinucidă

incredibil, mădălina manole, fata cu părul de foc, sinucidă, înainte
incredibil, mădălina manole, fata cu părul de foc, sinucidă, înainte

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Mădălina Manole se simțea neputincioasă și avea stări depresive, dar, cu toate acestea, în ziua premergătoare decesului său, solista nu dădea de bănuit că ar recurge la un asemenea gest.

Ultimele sale 24 de ore au decurs normal, a fost la repetiții și la cumpărături, iar seara a ciocnit un pahar de șampanie cu soțul ei, care urma să fie celebrată ziua următoare, zi pe care nu a mai apucat să o trăiască.

Citeste si: Atac virulent la adresa lui Petru Mircea! Fratele Mădălinei Manole: ”Pe o fată ca ea trebuie s-o iubești, nu s-o bagi în groapă”

„Fata cu părul de foc” stătuse până târziu la studio, în zona Calea Victoriei pentru a repeta, având în vedere că în doar câteva zile, urma să susțină un concert în Brăila. Apoi, a fost la cumpărături în zona Băneasa, alături de soțul său și au ajuns acasă noaptea, când au decis să ciocnească un pahar de șampanie, în cinstea Mădălinei Manole, care urma să își sărbătorească ziua de naștere.

incredibil, mădălina manole, fata cu părul de foc, sinucidă, înainte
incredibil, mădălina manole, fata cu părul de foc, sinucidă, înainte

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Soțul acesteia a adormit în jur de 01:00 AM,iar la 02:31 Mădălina Manole își scrisese mesajul de adio, pe telefon. S-a dus la parterul casei în care locuia, unde a băut otravă, iar mesajul de adio nu a mai apucat să fie trimis. Solista a fost găsită de oamenii legii la parterul casei, lângă baie.

La ora 05:30 AM, Petru, soțul Mădălinei Manole s-a dus să o caute, pentru că nu venise în dormitor până la ora aceea, însă a găsit-o pe jos, fără suflare.

Un sfert de oră mai târziu, la ora 05:45, medicii și oamenii legii au împânzit casa în care locuia cuplul, dar nu au reușit să o salveze pe Mădălina, care și-a dat ultima suflare chiar de ziua ei.

Citeste si: Imagini UNICE cu Mădălina Manole la plajă! Vezi aici cum arăta regretata cântăreață în costum de baie FOTO



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Andreea Bălan a ajuns la psiholog: „Mădălina Manole nu a fost sfătuită…”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies