Incredibil ce a putut să spună Jador despre Elena şi Costin Gheorghe! Vezi cum a vorbit despre cele două vedete! EXCLUSIV!

Incredibil ce a putut să spună Jador despre Elena şi Costin Gheorghe! Vezi cum a vorbit despre cele două vedete! EXCLUSIV!
Incredibil ce a putut să spună Jador despre Elena şi Costin Gheorghe! Vezi cum a vorbit despre cele două vedete! EXCLUSIV!

Jador, declaraţie neaşteptată despre Elena şi Costin Gheorghe! Vezi ce spune despre cele două vedete!

Fratele Elenei Gheorghe a divorţat în urmă cu un an şi jumătate de fosta lui soţie, Adriana, dar numai prietenii şi rudele au ştiut de această ruptură. Este de apreciat însă că, deşi mariajul lor nu a funcţionat, cei doi au rămas în relaţii bune de dragul fetiţei lor adorabile, Ema.

Citeste si: Jador, mesaj ŞOCANT pentru Simina! S-a ajuns prea departe! "De ce stai cu el în pat dacă gândul tău e tot la mine?" EXCLUSIV!

Nu avem cum să nu vă spunem că am fost curioşi să aflăm dacă protagonistul nostru şi-ar dori să-şi găsească o nouă iubită într-un mod mai...neconvenţional. L-am întrebat dacă s-a gândit să intre în casa Puterea Dragostei unde ar fi înconjurat de o sumedenie de fete frumoase şi sociabile.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Jador, declaraţie neaşteptată despre Elena şi Costin Gheorghe! "Nu pot să spun decât că este una dintre cele mai bune voci din România"

" E adevărat că după ce m-am întors de la Exatlon am început să urmăresc această emisiune. Să fiu sincer nu mă uit pentru fete deşi sunt toate frumoase, ci pentru glumele lui Jador. Are simţul umorului şi pare un băiat de calitate.

În ceea ce priveşte participarea nu ştiu ce să spun...Nu cred că sunt omul potrivit pentru acest reality show", a declarat Costin în urmă cu câteva zile.

Ei bine, aprecierile lui Costin nu au trecut neobservate de Jador. Solistul a ţinut să-i mulţumească sportivului, prin intermediul WOWbiz.ro, pentru vorbele frumoase.

Citeste si: Uite cum arată fosta soţie a lui Costin Gheorghe de la Exatlon şi ce spune spotivul despre ea! Adriana este o brunetă foarte sexy! FOTO EXCLUSIV!

" Mă bucur când primesc astfel de aprecieri şi mai ales când vin de la oameni de calitate cum este Costin. Îl respect mult pentru ceea ce a făcut la Exatlon, e clar că este ambiţios, rezistent şi că are un caracter puternic. Iar despre sora lui, Elena, nu pot să spun decât că este una dintre cele mai bune voci din România, o artistă extrem de talentată", a declarat Jador pentru WOWbiz.ro



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Sfatul zilei din 10 iulie 2024. O zodie se va întâlni cu o veche iubire

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies