Incredibil, ce ascundea soţia lui Pepe sub haine! Raluca este o adevărată bombă sexy în costum de baie! Paparazzii au încremenit când au văzut-o la plajă!

Incredibil, ce ascundea soţia lui Pepe sub haine! Raluca este o adevărată bombă sexy în costum de baie! Paparazzii au încremenit când au văzut-o la plajă!
Incredibil, ce ascundea soţia lui Pepe sub haine! Raluca este o adevărată bombă sexy în costum de baie! Paparazzii au încremenit când au văzut-o la plajă!

Soţia lui Pepe, bombă sexy în costum de baie! Tânăra arată senzaţional!

Plajele au fost neîncăpătoare vara trecută, iar la Mamaia şi-au etalat trupurile bine lucrate la sala de fitness şi multe dintre cele mai îndrăgite vedete autohtone. Şi nu putea trece neobsevat de paparazzii tocmai Pepe şi zâmbetul lui inconfundabil. De data aceasta însă trebuie să spunem că artistul a fost eclipsat de soţia lui, o adevărată bombă sexy la malul măriiNu ne-am fi imaginat că sub hainele smart casual pe care le poartă de obicei protagonista noastră se ascunde un trup de manechin! Şi ce manechin!

Soţia lui Pepe, bombă sexy în costum de baie! Toţi bărbaţii de pe plajă s-au uitat după ea!

Înaltă, slabă, cu abdomenul plat şi sânii proeminenţi, acoperită doar de un costum de baie provocator, Raluca i-a vrăjit pur şi simplu pe bărbaţii de pe plajă.

Mândru, Pepe se mai aşeza din când în când lângă soţia lui, să le aducă aminte tuturor privitorilor că frumoasa brunetă este "luată".

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 

Pepe şi Raluca sunt împreună de opt ani!

Pepe şi Raluca au o căsnicie de opt ani şi o familie frumoasă, alături de cele doua fetiţe. Artistul spune mereu că a reuşit să îşi găsească liniştea sufletească lângă frumoasa brunetă.

Invitat la WOWBiz, el a povestit cum s-a îndrăgostit de soţia lui şi a vorbit despre ziua în care a întâlnit-o prima oară.

" Eram la un concert într-un restaurant pe care îl avea tatăl meu. Înainte să intru pe scenă am văzut-o. Era îmbrăcată în roşu. Am trecut-o în telefon "Raluca Scufiţa Roşie" şi mult timp a rămas aşa la mine în telefon.

Cred că şi acum o am... Nu, glumesc, şi-a schimbat numărul. Acum e "Soţia". M-am uitat în ochii ei când cântam, iar ea a plecat exact când eu cântam. Ca în Cenuşăreasa. Apoi am încercat să fac rost de numărul ei de telefon.

Când am sunat-o mi-a recunoscut vocea. Ea era cuminte. După prima întâlnire a rămas că o să fim prieteni foarte buni. A ieşit cu mine cu condiţia să îşi plătească ea cafeaua.

Si i-am zis "Dacă tot o plăteşti pe a ta, plăteşte-o şi pe-a mea, ca să pot să plătesc eu data viitoare", a povestit cântăreţul.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies